Follow:

Adventskalender day 2 : Make me Up L-55

Adventkalender day 2
Hoi….! Ik heb zo zin in om de tweede nagellak te openen 😉 Ik ben nieuwsgierig welke nagellak wordt de tweede dag van december?! Benieuwd naar nagellak op dag 1? klik maar hier
Adventkalender day 2
Adventkalender day 2
Deze lakje had ik vorige jaar gekocht bij DA in Zwijndrecht. Ja… ik herrineer me nog toen Cici hier was, gingen wij samen daar naar toe. En ik zag deze merk bij DA en ik heb twee gekocht maar beide swatches/gebruik ik nog niet.
Adventkalender day 2
Ik kende deze merk nog niet. Er geen naan, wel nummer staat er op L-55.
Adventkalender day 2
Shimmer nagellakje en het lakt fijn, alleen de kleur is wel best mooi maar voor mij persoonlijk vind ik de kleur niks. De kleur ziet er niet zo op mijn nagels pretty, misschien door mijn huidkleur ziet de kleur er niet zo mooi. Het lakt fijn. De kwast is niet te groot ook niet te klein. Het dekt heel dun. Ik heb twee laagjes gedaan en het ziet nog steeds te weinig gedekt.
Adventkalender day 2
En heel moeilijk de juiste kleur op de foto dus ik maak nog eentje die ik overdag heb gemaakt. Kende jullie deze merk?

Op naar derde dag!

Share
Previous Post Next Post

You may also like