Follow:

Kneipp Silky Secret

 photo 2016Kneipp1a_zpsrkvyg8pm.jpg
Kneipp heeft nieuw verzorgingslijn “Silky Secret“. In deze lijn zijn in totaal drie producten verkrijgbaar: crème douchen, badcrème en body lotion. Ik testte ze voor jullie en hieronder lees je meer..

 photo 2016Kneipp1aa_zps9ska2op2.jpg
De verpakking is lief en zacht kleurtje met zilveren dopje. Kneipp Silky Secret verzorgingslijn is verrassend zacht met heerlijke luxe geurtje. De producten bevatten rijk verzorgende melkproteïnen, zijdeboombloesem, wonderolie die heilzaam werk. Ook bevatten deze producten zonnebloemolie die versterkt de huidbarrière en vermindert vochtverlies van de diepere huidlagen.

Melkproteïnen – Melk wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen (denk aan Cleopatra). De eiwitten in melk (melkproteïnen) hydrateren en werken bovendien kalmerend.

Zijdeboombloesem – De bloesem van de zijdeboom heeft een bijzondere milde geur met een rustgevende werking.

 photo 2016Kneipp1ab_zpsfh8zvpoa.jpg
Kneipp Silky Secret – crème douchen €5,99 (200ml)
De douchecrème zit in bekende vorm verpakking van Kneipp. Met klikbaar dopje is handig als je onder douch staat.

 photo 2016Kneipp1abb_zpspxbn9ugp.jpg
Deze douchecrème heeft zacht textuur. Het schuimt zuinig maar wel prima om hem onder de shower te gebruiken. De geur is heerlijk en het blijft goed zacht hangen. Het product geeft mijn huid heerlijk zacht aanvoelen.

 photo 2016Kneipp1acccc_zpsszbw6ja2.jpg
Kneipp Silky Secret – Badcrème €9,49 (100ml)
De badcrème zit in een glas flesje. Wanneer je de zilveren dopje opendraait, komt er wit badcrème uit.

 photo 2016Kneipp1accc_zpsdc8hk8xz.jpg
Voordat gebruik schudt je eerst het flesje goed, dropt twee dopjes in je badwater. En je bent lekker jezelf verwennen door dit product in je badwater. Ook geniet je van heerlijk geur om je heen. Heerlijk!

 photo 2016Kneipp1ad_zps8q7vzwny.jpg
Kneipp Silky Secret – Bodylotion €9,49 (200ml)
De body lotion zit in een tube met een handig klikbaar systeem. Wanneer je de tube druk knijpt, komt er lichte textuur uit.

 photo 2016Kneipp1add_zpscualxklb.jpg
De body lotion heeft dezelfde geur als het doucheproducten. Dat vind ik leuk en fijn als dezelfde verzorgingslijn heeft dezelfde geur is, zeker na gebruik van de crèmedouche en of badcrème. Op mijn huid trekt de body lotion snel in zonder vet aanvoelen. Dit product geeft mijn huid heerlijk zacht aanvoelen en de geur blijft een tijdje op de huid lekker te ruiken. Je hebt maar een of twee druppeltjes nodig om over je lichaam te smeren.

 photo 2016Kneipp1aaa_zps7schcss5.jpg
Deze nieuwe lijn vind ik een fijne lichaamsverzorging. De producten geven de huid zacht aanvoelen en zijn ze zeer prettig in gebruik. Bovendien krijgen je luxe gevoel maar toch dankzij de heerlijke geurtje.

Kneipp producten bevatten geen conserveringsmiddelen, parabenen, siliconen en minerale oliën maar wel een klein beetje parfum. Kneipp Silky Secret is geschikt voor alle huidtypen en al verkrijgbaar bij drogisterijen en online.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like