Follow:

Artdeco Perfect Mat Lipstick 165 Rosy kiss

 photo 2016ArtdecoPerfectMat1a_zpsvcerx91o.jpg
Na de succesvolle samenwerking in 2013, is het designerduo Talbot Runhof wederom een samenwerking gestart met ARTDECO voor de Fashion Colors Spring/Summer 2016 collectie. Vandaag swatch ik een lipstick voor jullie

 photo 2016ArtdecoPerfectMat1aa_zpsryv5in00.jpg
De lipstick zit doos. Door de stevig strakke huls ziet er de verpakking simpel maar wel luxe uit. Op de doos staat er tekst “perfect Mat Lipstick” en op een kant van de doos staat de nummer en de naam van de lipstick “165 Rosy Kiss”.

 photo 2016ArtdecoPerfectMat1aaa_zpsrz416yx9.jpg

 photo 2016ArtdecoPerfectMat1aaab_zpsniuozbef.jpg
Op mijn hand ziet er de kleur mooi uit maar ik wist het meteen dat deze kleur op mijn lippen nude roze kleur zou zijn. Deze Perfect Mat Lipstick zorgt voor een elegante afwerking door het matte effect en voelt aangenaam, zacht en romig op de lippen. De lipstick verwent de huid met voedende waxen en oliën die tegelijkertijd zorgen voor de intense kleur.

 photo 2016ArtdecoPerfectMat1aaaa_zps9vgonhq5.jpg
De lipstick brengt makkelijk aan en het ruikt lekker zacht naar vanille. De pigmentatie is prima, maar bij deze zacht roze kleur zie je de pigmentatie weinig intense krijgen. Van dichtbij ziet er poederig uit. Maar op mijn fullface ziet er de lipstick prima uit.

 photo 2016ArtdecoPerfectMat1aaaaaa_zpsalo72ppo.jpg
De lipstick is mat effect maar hij is op mijn lippen semi mat finishing. Ik ben niet zo dol op mat effect omdat ik altijd droge lippen krijg en bij deze heb ik ook een beetje last van. Maar dankzij lipbalm komt wel goed. De kleur vind ik best wel mooi op mijn huidkleur. Mooi zacht roze semi mat lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick zijn er in 6 verschillende kleur. Hij kost €11,95 , te koop o.a. bij Douglas

Wat vind je van deze kleur?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like