Follow:

Biore gezichtsreiniging met Blauwe Agave en Baking Soda

2019-Biore-Blauwe-Agave6a Vette T-zone maar toch droge wangen? Heb jij daar ook altijd last van? Dan heb jij gemengde huid. Biore heeft daar de oplossing voor : Een gezichtsreiniging met Blauwe Agave en Baking Soda.

2019-Biore-Blauwe-Agave6aa Blauwe Agavev wordt al eeuwenlang gebruikt in huidverzorging, voeding en… tequila! En vanaf nu ook in de Biore producten. Blauwe Agave kalmeert en voedt de huid en behoudt de natuurlijk vochtbalans. Baking Soda staat juist bekend om zijn reinigende en scrubbende werking.
tekts uit Persbericht

Biore Micellair Reinigingswater met Blauwe Agave en Baking Soda €8,99 ( ml )

2019-Biore-Blauwe-Agave6aab 2019-Biore-Blauwe-Agave6aabb Met handige pompsysteem kan je makkelijk doseren hoeveel Biore Micellair Reinigingswater met Blauwe Agave en Baking Soda ga je gebruik maar een pomp is voor mij genoeg om mijn gehele gezicht schoon te maken. De Celanser is een soort gel-achtige vloeistof. De product ruikt lekker fris en er zitten kleine bolletjes in de gel. Het schuimt goed en en het reinigt mijn gezicht goed. Na gewassen voel mijn huid schoon en fris aan.

Biore Voedend Detox-Masker met Blauwe Agave en Baking Soda €8,99 ( ml )

2019-Biore-Blauwe-Agave6aac 2019-Biore-Blauwe-Agave6aacc Biore Voedend Detox-Masker met Blauwe Agave en Baking Soda is een crème masker welke niet hard wordt. Het wordt wel warm aan tijdens 10 minuten laten intrekken. Het gebruik hem dus niet als je daarna moet weggaan want je wangen worden rood maar na een paar minuten langzamer weer normaal. Tijdens afspoelen komt er schuim uit en dus kan je tegelijkertijd je gezicht schoon te maken. Dit crème masker verwijdert vuil en vet om zo verstopte poriën te reinigen, speciaal gemaakt voor de gemengde huid. Mijn huid voelt daarna lekker schoon en fris aan.

2019-Biore-Blauwe-Agave6a Biore gezichtsreiniging met Blauwe Agave en Baking Soda lijn vind ik erg fijn. Alleen van de masker zou ik echt in de me time gaan gebruiken of als je hoeft echt niet naar buiten te gaan. Ik ben er tevreden over deze lijn. Mijn huid voelt schoon en fris aan. Bioré met Blauwe Agave en Baking Soda lijn is te koop bij de drogisterijen en online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.comBioré met houtskool lijn
Share
Previous Post Next Post

You may also like