Follow:

Afstappen – en dan fietsen

Fietsen vind ik het leuk vooral als mooi weer is. Niet te warm, niet te koud en niet hard waaien. Sinds ik in Nederland woon, fiets ik niet zo veel. Maar sinds ik Djess heb en Djess kan achter op de fiets zitten, fiets ik best vaak. In het mooi weer, regen, koud weer en ook in best hard waaien. Nu moet ik het wel want het is toch best de makkelijker manier dan lopen met kinderwagen (in het centrum niet zo erg). Maar op bepaalde fietspad/fietsweg moet ik wel afstappen voor veiligheid (voor mij persoonlijk of mij instinct dat zeggen dat ik beter afstap). Zoals deze afbeeldingen bijvoorbeeld
Untitled
Het is niet zo diepe daling of zo hoog maar ik durf het niet als Djess achter op de fiets zit. Nee…voor veiligheid sta ik af dan boven fiets ik weer met voorzichtig naar beneden (foto 2 recht). En ik fiets best vrij langzaam als vergelijken met jullie.

Fijne valentijn dag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like