Follow:

Lieve cadeau en …

Gisteren zijn wij ff naar woonbeurs geweest in Dordt. Ik ben nog nooit naar soort beurs geweest en dus dit is de eerste keer voor mij. We zullen naar huizen markt kijken en misschien wat info kregen. Het was best druk en leuk naar die mini 3d huizen 😀 En Ik zag op elke stand er folders, voorichting boektjes en mogen gratis meenemen. En in de grote glassen zijn er ook pennen, pepermunt, blocknoten enzo.. Ik wilde eigenlijk van elke stand die spullen verzamelen maar durf niet te halen :blush: en myn lieve man deed ook niet voor mij 🙁 Wel heb maar 4 pennen thuis meegenomen :hihi: en ook die een paar folders.

Daarna gingen wij boodschapen doen, in de voorrad kast en koelkast doen. En toen gingen wij naar Pa & Ma huis om uitjes te halen. Lekker kopje thee voor mij :choco-melk: en kopje koffie voor myn lieve man :kopje-koffie-thee: en lekkere Ma`s cakes erbij :yumie: Lekker!
En ook gezellig geklets :D. Myn lieve schoonmoeder liet mij de wieg zien. Hij wordt prachtig uit. Dank u wel Ma om alles schoon en netjes te maken :blowkiss: En kreeg weer cadeau..een mandje voor baby verzorging spullen zoals luiers, baby shampoo enzo.. Oja de witte kleedje is ook van lang geleden maar echt nog super mooi uit.

Daarna kwam myn lieve schoonzusje Jeannet en nam een cadeautje special voor myn lieve man. Zo schattig..! Dank jullie wel :blowkiss2:

Nemen jullie ook die gratise leuke dingetjes mee als in de beurs zijn?

Ik wens jullie fijne zondag toe..

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like