Follow:

Andonit Jot Pro stylus pen – gsmpunt.nl

 photo 2015GSMpuntNL1a_zps3zkgexay.jpg
smartphone, tab, iPhone en nog veel meer gadget zie je tegenwoordig overal. En telefoon accessoires voor je smartphone, iPhone, iPad en Tab bij GSMpunt.nl zoals selfie stick, telefoonhoesjes en nog veel meer. Van gsmpunt.nl mocht ik een product uitzoeken en ik heb voor heel erg leuk gadget uitgekozen “Andonit Jot Pro Stylus pen“.

 photo 2015GSMpuntNL1aa_zpsyrdkllct.jpg
De sytlus pen zit in simpel mooi en doorzichtige verpakking

 photo 2015GSMpuntNL1aaa_zpsbazszm1a.jpg
De verpakking kan makkelijk openen en er zat twee delen : een pen en een dekseltje. En staat nog wat informatie op. De pen heeft een rubberen grip voor meer beheersing en comfort. Door het magnetische gedeelte onder het rubber hecht de Jot Pro aan uw iPad, smartphone en tab voor gemakkelijk opbergen en transport.

 photo 2015GSMpuntNL1aaaa_zpsfkan9l6h.jpg
Zo ziet als de dop dichtdoen op de voorkant van de stylus om de disk te beschermen. Als ik de pen aan het gebruik ben, kan ik de dop eenvoudig op de achterkant van de pen plaatsen zodat hij niet kwijt raakt. De pen heeft transparante dunne disc die geeft de nauwkeurigheid in een digitale pen.

Hieronder een paar digitale art die ik met Jot Pro stylus pen heb gemaakt. Je kunt de pen ook gewoon gebruiken voor alles (net als je vinger).

 photo 2015GSMpuntNL1c_zpsxvk7fxsm.jpg

 photo 2015GSMpuntNL1ccc_zpsptyab46e.jpg

De Jot Pro stylus is gemaakt van het duurzame aluminium en staal die je een stijlvolle en luxe uitstraling geeft en vakmanschap. Hij kost € 27,95. Neem kijken op GSMpunt.nl voor heel erg leuk telefoon accessoires, telefoonhoesjes en stylus pennen voor je smartphone, iPad, Tab. Ook merken van samsung, iPhone tot Blackberry kan daar vinden.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like