Follow:

2B Cosmetics – Smell me! nail polish

Er komen super lekker geurtje producten van 2B Cosmetics. Je zou denken dat ze parfum waren maar nee….ze zijn nagellak. Nagellakjes die lekker fruitige geurtje hebben. Vandaag laat ik jullie drie lekker fruitige geurtje nagellakjes. Helaas kon ik fruit niet vinden. Het lijkt mij leuk voor op foto`s samen met de geur in de nagellakjes. Goed nu naar de swatches en meer informatie en foto`s

 photo 20152BSmellMe1b_zps3zo96q8f.jpg

 photo 20152BSmellMe1bb_zps15anfqev.jpg
Drie fruitige geurtje nagellak v.l.n.r. Smell me! Orange 657 | Smell me! Pomegrante 656 en Smell me! Raspberry 659
Smell me! nagellakjes hebben lichtjes geparfumeerd en zorg voor extra sensatie tijdens lakjes aanbrengen.

 photo 20152BSmellMeOrange1_zpsf8ogbfwa.jpg
De nagellak heeft iets lang kwastje

 photo 20152BSmellMepomegr_zpsc2bhmkvm.jpg
2B Cosmetics – Smell me! Orange 656 is mooi roze kleurtje met prachtig subtiele shimmers. Het ruikt lekker naar fruit pomegranate (Granaatappel). Love this fruit. De shimmers zien er mooi subtiele op mijn gelakte nagels. Het dekt goed in twee laagjes. De geur blijft goed ook na top coat aangebracht.

 photo 20152BSmellMeOrange_zpsu7d4onwk.jpg
2B Cosmetics – Smell me! Orange 657 de kleur is duidelijk aan mandarijntje denken. Mooi creme orange nagellak kleurtje. De geur is echt aanwezig naar mandarijntje ..lekker! Op mijn nagels dekt de lakjes goed in twee laagjes. Ook blijft de geur goed ruiken na top coat aangebracht.

 photo 20152BSmellMeraspberrya_zpson8w5yvc.jpg
2B Cosmetics – Smell me! Raspberry 659 prachtig rood creme kleurtje. Op de foto heb ik twee laagjes gedaan. De geur is heerlijk naar fuit raspberry. De geur ruik je nog steeds na top coat.

 photo 20152BSmellMe1ab_zpslrpnaz0n.jpg
2B Cosmetics – Smell me! nagellakjes ruiken lekker naar fruit. Ze dekkend goed en het droogt snel. De geur blijft goed hangen na top coat en ook na wat dingen te doen zoals wat afwassen ofzo. Ik verwacht het niet dat de geur lang goed hangen.

2B Cosmetics – Smell me! nagellakjes zijn verkrijgbaar bij DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar voor een prijs van €3,95 per stuk of kan je 2B Cosmetics terecht op 2B webshop makeuptouch.eu en 2B.eu

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like