Follow:

Aquafresh complete care

Een paar dagen terug viel het pakketje in de brievenbusmaat. DJ vroeg zoals gewoonlijk “voor mij mama”. Ahhh weer voor mama. Toen ik het pakketje opende, er zitten een Aquafresh complete care setje met daarin tandpasta en twee tandenborstels een voor een van ons en hei…voor DJ riep ik dan. Mag ik kijken mama zei DJ. Maar oh..wacht even DJ… nieuwsgierig….

 photo 2015AquafreshComplete1a_zps09ed9225.jpg

 photo 2015AquafreshComplete1b_zpsd91ac33b.jpg
De tandborstels is nog niet voor DJ want staat op de verpakking vanaf 6 jaar en DJ moet nog even geduld en DJ vind het niet erg hoor!
Untitled
Wel blij dat er ook eentje voor hem 😉

 photo 2015AquafreshComplete1aa_zps52966c77.jpg photo 2015AquafreshComplete1aaa_zps87e1cdb7.jpg
Deze Aquafresh bevat suikerzuurbescherming om je tanden te beschermen tegen de suiker die aanwezig is in een groot gedeelte van onze dagelijkse voeding. De nieuwe Aquafresh tandpasta voorkomt de schadelijke effecten van die zuren.

 photo 2015AquafreshComplete1bb_zps68ce19cd.jpg
De tandenborstels heeft zachte borstels en heeft flexible neck bend zodat je de tandenborstel makkelijk bewegen. Naar links recht, omhoog en laag en binnenkant gedeelte van je tanden. De handvat is ook fijn qua lengte en rubber grip zodat niet los tijdens tandenpoetsen.

Untitled
De Aquafresh tandpasta is ook geschikt voor kinderen (staat niet vanaf hoe oud) Dus ik dacht dat vanaf vier jaar kan ook zijn. DJ zei…hei…er drie kleuren mama..rood, wit en blauw…net als Nederlandse vlag he mama! Tandpasta ook belooft dat bescherm tegen gaatjes, verwijderd vlekjes, gezond tandvlees, antibacterieel en geweldig smaak. DJ vindt de tandpasta fijn, iets te strek voor zijn leeftijd maar het is Ok mama zei hij. Maar DJ gaat eigen tandpasta gebruiken want al gebruiken dus hij moet op. Maar als DJ deze tandpasta ook wilt, mag hem natuurlijk dat gebruiken. De tandpasta heeft zachte smaak (vandaar dat ook voor kinderen geschikt is, geen vermeld vanaf hoe oude de kinderen deze tandpasta kunnen gebruiken), hij geeft lekker frisse adem.

Aquafresh producten is bij Drogisterij, supermarkten beschikbaar.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like