Follow:

Argan Oil Foot Pack

2018-Argan-Oil-Foot-Pack2a

Mijn voeten krijgen weinig aandacht vooral in de winter. Misschien omdat ze altijd in de sokken zitten. Maar eigenlijk wil ik regelmatig aandacht geven aan mijn voeten. Het maakt mij niet welke seizoen. Gelukkig is er wel foot verzorging zoals foot masker. In dit blogpost laat ik een foot mask zien. Lees je mee

2018-Argan-Oil-Foot-Pack2aa
In deze sachet zit er sokken. De sokken verijkt met arganolie en sheaboter die deep in de huid oenetreren, harde eeltplekken verzachten en barsten en scheuren in de hielen repareren.

2018-Argan-Oil-Foot-Pack2aaa
Ongeveer 15-20 laten intrekken verwijder de masker. Na gebruik hoeft je niet je voeten te wassen. Het juist de restjes masseren voor je voeten. Het ruikt dit masker heerlijk, mint geur. Love deze geur. Als ik bij de bigbazar ben, ga ik deze footmasker zeker weer kopen. Mijn voeten voelen heerlijk zacht aan. Ik kocht deze footmaks bij de bigbazar. Het kost weet ik niet meer.

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like