Follow:

Food Friday : Samyang 2x spicy

2019-Samyang2a

Op youtube zag ik mukbang Samyang. Eerlijk ben ik benieuwd naar maar ik weet het niet waar deze Samyang bamie kan kopen. Ik koop meestal Indomie en mij favoriet smaak is Indomie goreng. Toen ik bij de toko was, zag ik per ongeluk deze mie Samyang. Zonder twijfel kocht ik deze. Is dit echt inderdaad pittig zoals ik zie op youtube, zo overdrijven reactie, vind ik. Vandaag laat ik jullie wat ik ervan vind. Lees je mee

2019-Samyang2aa
Er zijn vijf pakjes zit in de Samyang verpakking. Er staat dat deze bamie 2x pittig. Oh… ik hou van pittige gerechten. Soms pak ik extra verse peper. In de een pakje samyang zit er mie, genoeg formaat, een zakje saus en een zakje met daarin een klein beetje sesamzaadjes en norivelletjes. Kook de mie zoals aanwijzingen. Als de mie goed genoeg is dan leg ik ze op de bord, daarna meng ik de mie met de saus en sesamzaadjes en norivelletjes. Vervolgens voeg ik rauwe groenten toe. Ik ben dol op rauwe groenten. Dit keer spitkool en tauge. Vervolgens voeg ik beide zakjes die in de Samyang pakje meegeleverd. Tijd om te roeren en te eten. Het is echt pittig maar niet echt echt overdrijven pittig.

2019-Samyang2aaa
Nu ben ik niet meer nieuwsgierig en ik heb er zin in om weer Samyang te eten. Lekker pittig! Hou je ook van pittige smaak?

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like