Follow:

Armband initials van Proud MaMa

 photo 2016ProudMama2b_zpsjbj3c160.jpg
Proud MaMa lanceert twee prachtige nieuwe babybel-kettingen in roségoud. Lange jasseron kettingen met een babybelletje in twee verschillende uitvoeringen : rond en als hartje. De ketting is nikkelvrij, heeft een lengte van ongeveer 120 cm en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Zwangere vrouwen kopen dit bijzondere sieraad voor zichzelf, maar het is tevens ontzettend leuk om cadeau te geven aan iemand die een kindje verwacht. Een musthave voor mama’s to be die hun buik met trots willen laten zien.

Een tijdje geleden heb ik een babybel ketting in trendy roze gold artikel geplaatst. Maar vandaag ga ik een erg leuke armband initials van Proud MaMa laten zien.
 photo 2016ProudMama2aaaaa_zpsrr9v00sz.jpg

 photo 2016ProudMama2a_zpswhoqotdg.jpg
Toevallig de naam van mijn zoon en van mij zelf beginnen met letter “D”. De initiale letter D staat in het midden van dit armbandje. De armbandje heeft een macrame style.

 photo 2016ProudMama2aa_zpsdgckkv5s.jpg
Dit armband is makkelijk verstelbaar. Er hangt een Proud Mama bedeltje bij.

 photo 2016ProudMama2aaa_zpsibfvm3rm.jpg
De armband initiale van Proud MaMa wordt geleverd in een zilver organza zakje.

 photo 2016ProudMama2aaaa_zpstbukcp9c.jpg
Deze armband initiale is echt licht. Je kunt hem makkelijk combineren met je andere favoriete armbandjes. Hoe leuk is dat!

Wilt je ook een armband van je eigen naam of naam van je kind om je pols?
Met de hippe armbanden initials van Proud MaMa is het mogelijk om je zelf de gewenste naam samen te stellen, ook kun je kiezen uit symbolen als een vlinder, ster, hart of voetjes. De armband is 18 cm lang en dankzij het verlengstuk past je eigen unieke armband altijd.

De nieuwe Proud MaMa baby ketting de Jasseron Pink ketting kost € 24,95 en armband initials € 8,95. Je kunt ze kopen in de winkels of vind de verkooppunten bij jou in de buurt

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like