Follow:

YUN Probiotherapy – SKN body wash, body cream en FNG spray

 photo 2017Yun1a_zpsrcl34p3f.jpg
“Yun Probiotherapy” is het merk die ik nog niet kende. Yun Probiotherapy producten helpen je om de natuurlijke balans van je huid te herstellen en beschermen. Een tijdje geleden ontving ik van Yun Probiotherapy drie producten en ik heb ze getest. Lees je mee verder want vandaag blog ik meer hierover.

YUN Probiotherapy is een revolutionaire nieuwe oplossing voor veelvoorkomende huidkwaaltjes en persoonlijke verzorging. YUN Probiotherapy het natuurlijke evenwicht en helpt het beschermende microbioon van de huid te herstellen. Microbioom is een verzamelnaam voor verschillende bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die een mens et zicht meedraagt. YUN daarentegen versterkt deze beschermende bacteriën en stelt je huid in staat om dagelijkse kwaaltjes op een vriendelijke en natuurlijke manier te beschermen.

 photo 2017Yun1ab_zpsmxyczyoo.jpg
YUN Probiotherapy SKN body Wash zit een plastic fles van 200 ml en de body wash doseer je door middel van een pompsysteem. Het pompsysteem werkt goed en je krijgt een voldoende body wash.

 photo 2017Yun1abb_zpseczbumub.jpg
De body wash heeft een gel textuur en ruikt lekker natuurlijk en fris. Wat ik opval is dat deze body wash op de huid niet heel veel schuimt. Nee, het gaat niet schuimen. Hier moet ik wel even aanwennen en ik las het product nog een keer of dit is een body wash is. Maar het is een heerlijk product en geeft een frisse gereinigde huid. Het droogt de huid niet uit. Mijn huid voelt na het gebruik zacht en glad aan, maar ook echt schoon.

 photo 2017Yun1ac_zpssa5fygkp.jpg
YUN Probiotherapy SKN body Cream zit dezelfde fles net als body wash. Door middel van pompsysteem doseer je de body cream heel fijn.

 photo 2017Yun1acc_zpss5jiimgy.jpg
De body cream ruikt lekker fris en natuurlijk geurtje. Dakzij fijne textuur smeert de cream gemakkelijk en trekt snel in. Het voelt mijn huid heerlijk zacht aan en goed hydraterend .

 photo 2017Yun1ad_zpsxaubww9g.jpg
YUN Probiotherapy FNG Spray is een actieve voetverzorging die jeuk, irritatie en een schilferige huid bestijdt en voorkomt. Het product zit in een fles van met spray systeem. De formules in dit product zijn gebaseerd op goede bacteriën die slechte schimmels en bacteriën op de voeten bestrijden.

 photo 2017Yun1add_zpsejnduk1j.jpg
Gelukkig heb ik geen probleem mijn voeten, alleen heb droge voeten. En graag dat mijn voeten goed verzorgd vooral nu in de warm weer, lekker zonder sokjes aan. Het spray werkt goed, wel niet zo ver weg afstand van je voeten. Op mijn droge voet spray ik dit product en daarna masseer zacht. Mijn voet droogt iets minder en voelt lekker zacht aan.

 photo 2017Yun1aa_zpsqjq9qzg0.jpg
De producten van YUN Probiotherapy zijn mij allemaal goed bevallen. De geur is lekker natuurlijk, fris en aadre-achtig. Het geeft me een fris gevoel en mijn huid voelt heerlijk zacht, schoon en goed gehydrateerd. Shop je ze alle producten in de webshop van YUN Probiotherapy .

Heb jij ervaring met de producten van YUN Probiotherapy?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like