Follow:

YUN Probiotherapy – SKN body wash, body cream en FNG spray

 photo 2017Yun1a_zpsrcl34p3f.jpg
“Yun Probiotherapy” is het merk die ik nog niet kende. Yun Probiotherapy producten helpen je om de natuurlijke balans van je huid te herstellen en beschermen. Een tijdje geleden ontving ik van Yun Probiotherapy drie producten en ik heb ze getest. Lees je mee verder want vandaag blog ik meer hierover.

YUN Probiotherapy is een revolutionaire nieuwe oplossing voor veelvoorkomende huidkwaaltjes en persoonlijke verzorging. YUN Probiotherapy het natuurlijke evenwicht en helpt het beschermende microbioon van de huid te herstellen. Microbioom is een verzamelnaam voor verschillende bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die een mens et zicht meedraagt. YUN daarentegen versterkt deze beschermende bacteriën en stelt je huid in staat om dagelijkse kwaaltjes op een vriendelijke en natuurlijke manier te beschermen.

 photo 2017Yun1ab_zpsmxyczyoo.jpg
YUN Probiotherapy SKN body Wash zit een plastic fles van 200 ml en de body wash doseer je door middel van een pompsysteem. Het pompsysteem werkt goed en je krijgt een voldoende body wash.

 photo 2017Yun1abb_zpseczbumub.jpg
De body wash heeft een gel textuur en ruikt lekker natuurlijk en fris. Wat ik opval is dat deze body wash op de huid niet heel veel schuimt. Nee, het gaat niet schuimen. Hier moet ik wel even aanwennen en ik las het product nog een keer of dit is een body wash is. Maar het is een heerlijk product en geeft een frisse gereinigde huid. Het droogt de huid niet uit. Mijn huid voelt na het gebruik zacht en glad aan, maar ook echt schoon.

 photo 2017Yun1ac_zpssa5fygkp.jpg
YUN Probiotherapy SKN body Cream zit dezelfde fles net als body wash. Door middel van pompsysteem doseer je de body cream heel fijn.

 photo 2017Yun1acc_zpss5jiimgy.jpg
De body cream ruikt lekker fris en natuurlijk geurtje. Dakzij fijne textuur smeert de cream gemakkelijk en trekt snel in. Het voelt mijn huid heerlijk zacht aan en goed hydraterend .

 photo 2017Yun1ad_zpsxaubww9g.jpg
YUN Probiotherapy FNG Spray is een actieve voetverzorging die jeuk, irritatie en een schilferige huid bestijdt en voorkomt. Het product zit in een fles van met spray systeem. De formules in dit product zijn gebaseerd op goede bacteriën die slechte schimmels en bacteriën op de voeten bestrijden.

 photo 2017Yun1add_zpsejnduk1j.jpg
Gelukkig heb ik geen probleem mijn voeten, alleen heb droge voeten. En graag dat mijn voeten goed verzorgd vooral nu in de warm weer, lekker zonder sokjes aan. Het spray werkt goed, wel niet zo ver weg afstand van je voeten. Op mijn droge voet spray ik dit product en daarna masseer zacht. Mijn voet droogt iets minder en voelt lekker zacht aan.

 photo 2017Yun1aa_zpsqjq9qzg0.jpg
De producten van YUN Probiotherapy zijn mij allemaal goed bevallen. De geur is lekker natuurlijk, fris en aadre-achtig. Het geeft me een fris gevoel en mijn huid voelt heerlijk zacht, schoon en goed gehydrateerd. Shop je ze alle producten in de webshop van YUN Probiotherapy .

Heb jij ervaring met de producten van YUN Probiotherapy?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Miryam

  Ken dit merk niet, maar klinkt fijn zeg. Huid in balans brengen lijkt me perfect met dit zomerweer.

  12 June 2017 at 00:16
 • Reply Carlijn

  Leuke blog, mooie foto’s! Lijken me mooie producten ook.

  07 June 2017 at 12:39
 • Reply Evelien

  Deze producten klinken heerlijk, ook fijn die handige doseerpomp!
  Evelien´s last blog post ..Review: Lush Rose Jam en Twilight Body Spray

  06 June 2017 at 16:28
 • Reply Esther Hoffmann

  Ben benieuwd of ze ook wat voor mij zijn. Lijken me mooie producten….

  06 June 2017 at 14:36
 • Reply Emmy

  Dank je voor dit heldere stuk Ik ga er eens naar op zoek hier in de omgeving…

  06 June 2017 at 14:30
 • Reply Kristof

  Ken het merk niet maar de flessen zien er alvast leuk uit!
  Kristof´s last blog post ..Waar eet je de beste mosselen?

  06 June 2017 at 14:28
 • Reply Kristof

  Ken het merk ook niet maar de flessen zien er alvast leuk uit!
  Kristof´s last blog post ..Waar eet je de beste mosselen?

  06 June 2017 at 14:27
 • Reply Kayla

  Ik kende de producten van YUN Probiotherapy nog niet. De producten zien er goed uit!
  Kayla´s last blog post ..Essence – Life is a Festival

  06 June 2017 at 14:10
 • Reply Jannike

  Ik kende het merk nog niet, maar het lijken me fijne producten!

  06 June 2017 at 14:00
 • Reply Peggy

  Mooie verpakking! De producten lijken mij ook erg fijn! Die spray ziet erg ook erg handig uit. Ik vind sprays altijd wel fijn omdat je dan niet zo snel teveel gebruikt.
  Peggy´s last blog post ..STRIPLAC mini – Travel & Repair

  06 June 2017 at 13:55
 • Reply sabrina

  Ik heb hier laatst wat van gewonnen, maar nog niet geprobeerd. Lijken me alvast hele fijne producten!

  06 June 2017 at 11:57
 • Reply Lonneke

  Mij lijken dit echt fijne producten, helemaal omdat ze het de huid weer in balans brengen.
  Lonneke´s last blog post ..Review & Swatches Pink Gellac De Cruise Collectie

  06 June 2017 at 09:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge