Follow:

Baby Foot Easy Pack

 photo 2014BabyFoot1a_zps91ad413e.jpg
Zachte huid net als baby huid wilt iedereen graag hebben. Graag wil ik mijn voeten ook lekker zacht hebben. Met gewone warm water en voetscrub helpt niet de dode/oud huidcellen verwijderen. Toen ik deze pak hem ontvangen, ben ik heel erg nieuwsgierig van. Vandaag laat ik jullie weten.

 photo 2014BabyFoot1bbb_zps981ffd0b.jpg
De achterkant van de verpakking zien hoe moet je doen. Handig zo`n instructies.
 photo 2014BabyFoot1bbbb_zps7cc53780.jpg
Er zijn twee plastic sokjes en een papier met daarop stickers voor de plastic sokjes dicht te doen als te groot is voor je voeten. Beide plastic sok kan je op je beide voeten gebruiken. Het maakt niet welke voor licht en recht.
 photo 2014BabyFoot1bbbbb_zps8fdec142.jpg
Ik heb zelf maar eentje sticker nodig voor elke plastic sokjes.
 photo 2014BabyFoot1b_zpsa4b99d5e.jpg

 photo 2014BabyFoot1c_zps5c1b34e3.jpg
Ik liet aan jullie mijn voeten voordat ik de Baby Foot plastic sokje droeg. Ik liet mijn voeten in plastic sokje 60 minuten. Er zit water in het plastic sokje met aangename geurtje. Zachte lavendel geurtje (love lavendel geurtje). Na 60 minuten spoel ik mijn voeten met warm water en ik merk niet zo veel van. Dan de volgende dag probeerde ik mijn voeten in Baby Foot plastic sokjes, ook 60 minuten en zag ik nu wel het resultaat. Na twee keer pogingen komen de dode huidcellen open. Ik vind het zo leuk om de dode huidcellen te pellen. Wel best raar uitzien maar daarna heb ik echt Baby huid…zo zacht voelen mijn voeten nu. Mijn voeten waren droog door opende dode huidcellen maar als de dode huidcellen weg zijn, voelen ik mijn huid heerlijk zacht…net als baby huid. Ik wil wel zo`n pakje weer in mijn beauty voorraadkast hebben, want het werkt goed zoals het moet. Voor de prijs is goed waard.

Tip van mij : Doe in je vrije/vakantie tijd

Baby Foot Pack is exclusief verkrijgbaar bij DI. Het kost €14,99 per doos.

Share
Previous Post Next Post

You may also like