Follow:

Love it #25 & Opgemaakt

Last liet ik aantal favoriete producten was 30juni2018. Zo lang heb ik dat geplaats. Ik dacht dat iedere maand. He..! raar! Maar goed vandaag laat ik aantal producten zien die ik erg leuk/fijn vind. kijk jullie mee

2019-Loveit25a
Parfum : 4711 en vijf parfum die ik van mijn oude collega heb gekregen. Dit soort geurtje is mij fav. poederig, kruidig en sterk.

2019-Loveit25aa
Heerlijk geurtje..love it deze kneip product lijn. Weleda Skin food lijn. Charlotte Tilbury dag en nachtcreme ..wat een heerlijk product.

2019-Loveit25aaaa
Trui en nog eens trui.

Opgemaakt

2019-Opgemaakt1a
Wasverzachter (my fav), Haarverf (helaas niet mij kleur, zwart is de beste kleur voor mij), tandpasta, scheermesje, TBS faceoil (fav), Haarmasker, Aruba Aloe, mandverband, Lady Speed sticks, dr. Organic, Ecover, Zoiy, Kruidvat shampoo

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Love it #24 & Opgemaakt

Share
Previous Post Next Post

You may also like