Follow:

Balvi Photo Frame

 photo 2017BalviPhotoFrame1a_zpsprl9gg6o.jpg
Naast vlog/film maken, ben ik ook zo dol op foto`s. Om je leuke foto momenten te showen, heb ik een leuke fotolijstje “Balvi Photo Frame”. Wat bijzonder fotolijstje hé? Benieuwd? Ik vertel vandaag meer

 photo 2017BalviPhotoFrame1aa_zpsktmvyrxe.jpg
De fotolijstje zit in box met duidelijk plaatje hoe de fotolijstje eruitzien. De meeste fotolijstje voor aan de muur. Maar deze fotolijstje is bijzonder want het heeft kubusvorm en hij staat op één punt, waar een klein voetje aan zit. De Balvi Photo Frame kan het langzaam in het rond gaan draaien met hulp van één batterij dan kan je alle foto’s goed zien. Om dit kubus fotolijstje laten ronddraaien dan heb je 1 AA-batterij nodig en je moet dat wel zelf zorgen. Gelukkig heb ik thuis aantal batterijen liggen dus ik kan hem gelijk testen. In deze kubus fotolijstje is plek voor 6 foto`s, de mijne is 15x15cm.


Klik hier

 photo 2017BalviPhotoFrame1aaaa_zpsdps9b1o0.jpg photo 2017BalviPhotoFrame1aaa_zpsz3ebyzci.jpg
Superleuk en bijzonder fotolijstje. De randen van de Frame Kube fotolijst zijn gemaakt van wit metaal. De kubus staat leuk op tafel, bureau of op de kast. En je kunt de fotolijstje aan en uitzetten door de knopje te drukken en dat is wel fijn. Wel maak een heel kleine beetje geluidje, niet echt storen. Balvi Photo Frame fotolijst is verkrijgbaar in twee varianten : met foto’s van 10 x 10 centimeter en van 15 x 15 centimeter. Bestel je de Balvi Frame Kube fotolijst online bij Ditverzinjeniet.nl.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like