Follow:

Banbao bouwspeelgoed “brandweerkazerne”

 photo 2015BanbaoDJ1a_zpslylzfyoj.jpg
Djess is erg blij toen hij een bouwspeelgoed merk Banbao mocht uittesten. Banbao is bouwstenen speelgoed voor zowel jongens en meisjes. Het lijkt wel op lego maar dan anders. Hoe zo anders? Vandaag vertel ik hier meer over in het artikel hieronder en laat een paar foto`s zien.

BanBao is educatief bouwstenen speelgoed voor alle kinderen, zowel jongens en meisjes. BanBao is Europees gekeurd en dus van hoge kwaliteit en veilig. BanBao heeft twee soorten bouwstenen, voor de allerkleinste zijn er de grote stenen (Young Ones) en voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er de kleine stenen. –brons

 photo 2015BanbaoDJ1aa_zpscf3xicxq.jpg
Deze set bestaat uit:
– 1 brandweerkazerne, 5 figuren, 1 brandweerauto, 1 brandweerhelikopter, 1 helikopter en meerdere accessoires.
– Aantal bouwstenen: 702
– Materiaal : Plastic
– leeftijd : 5 – 12 jaar

Djess ontving een hele groot bouwspeelgoed brandweerkazerne speelset voor 5+. Voorkant en de achterkant van bouwspeelgoed brandweerkazerne. Er zitten twee boxen met daarin zakjes bouwstenen en banbao poppetjes of tobees genoemd. En zitten ook instructies boekjes, handig natuurlijk, anders kan niet bouwen.
 photo 2015BanbaoDJ1aaa_zpsjk5fu2mq.jpg
Eerst heeft Djess vijf poppetjes gemaakt (2 brandweerpoppetjes 2 ander poppetjes en een meisje). Ik help hem want de handjes van de poppetjes zijn zo klein. De poppetjes heeft kort beentjes maar je kunt ze laten staan of zitten zoals hieronder op papier hoe het moet.
 photo 2015BanbaoDJ1aaaaaaaaaaa_zpsuqsck6eh.jpg

 photo 2015BanbaoDJ1aaaa_zps7kpagfr6.jpg
Nu leukste gedeelte brandweerkazerne bouwen en Djess heeft er zin in. Stuk per stuk bouw hij en ik keek af en toe en help hem als het nodig is.

 photo 2015BanbaoDJ1aaaaaa_zpsucmilcyf.jpg
Omdat Djess naar school moest gaan, dan bouwt Djess de volgende dag verder. Djess bouwt verder met brandweerauto.

 photo 2015BanbaoDJ1aaaaaaa_zps7xy5lsop.jpg
En helikopter is ook klaar

 photo 2015BanbaoDJ1aaaaaaaa_zpsbufhe9fa.jpg
En de volgende dag daarna ging Djess verder bouwen, bootje en blusapparaat. Er zijn paar kleine steentjes voor blusapparaat wel moeilijk om erin te duwen dus ik help hem een beetje en voor mijzelf ook was moeilijk maar uiteindelijk is het gelukt. De bootje is easy voor Djess en snel klaar.

 photo 2015BanbaoDJ1aaaaaaaaaaaa_zpssvzwpiac.jpg
En er is gereedschappen erbij meegeleverd maar wel moet je los maken

Filmpje
[youtube]https://youtu.be/a55E7nV65ek[/youtube]

 photo 2015BanbaoDJ1aaaaaaaaa_zps9fon7lit.jpg
Eindelijk is de Banbao brandweerkazerne klaar en het is erg leuk geworden. Tijd dus nu om mee te spellen. Djess vindt het helemaal leuk. De voorkant zie je de deur en antene die kan draaien en nog veel meer

 photo 2015BanbaoDJ1aaaaaaaaaa_zpsfp0bey7q.jpg
De achterkant van brandweerkazerne. Het blijft bij elkaar maar hij kan op zijkant schuiven. De garage deur kan naar omhoog en beneden trekken. hoe leuk is dat!

Zoals ik boven verteld dat de Banbao lijkt op Lego maar dan anders zoals de poppetjes, de steentjes en andere meerdere dingen anders. Banbao producten is heel leuk bouwspeelgoed en educatief ook. Mijn zoon heeft er plezier van bouwen tot klaar.

Banbao bouwspeelgoed brandweerkazerne kost €43,99 en dus stuk goedkoper dan Lego. Meer Banbao producten voor jongens, meisje vanaf 5-14 jaar en ook voor kinderen onder 5 jaar vind je op Banbao site.

Zoek je nog cadeautje(s) voor Feestdagen? Banbao is een leuk cadeautje voor onder de boom of naast de schoentje leggen.

Banbao speelgoed is verkrijgbaar bij speelgoedspeciaalzaken, speelgoedwinkels Intertoys, Action en Onlineonline of vind je een Banbao winkels verkooppunten bij jou in de buurt.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en Affiliate links. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like