Follow:

BanBao Safari Vliegtuig – 6660

Banbao
Een tijdje terug heeft Djess uitgekozen om een Banbao product uit te testen. Djess verrast blij toen het pakketje binnen en gelijk deed hij het pakketje openen en wat zat er in het pakketje Banbao Safari Vliegtuig serie 6660.


Banbao
Banbao Safari – 6660 met daarin een vliegtuig, twee dieren (een buffel en een luipaard), een poppetje en een video camera apparaat. Let`s do this! Dj heeft er al zin in toen het pakketje opende. Ik heb ook filmpje gemaakt hieronder en ook een paar foto`s

Filpmje

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n_KCEwjYqK0[/youtube]

Banbao
Djess deed alle eerste de poppetje of noemt banbao de poppetje “tobees”
Banbao
Daarna ging Djess verder met de dieren

Banbao
Dan nu de vliegtuig. Het ging goed en ik heb hem maar een heel klein beetje geholpen. Verder heeft Djess alles gedaan. Djess vindt het erg leuk om te doen.
BanbaoBanbaoBanbao

Banbao
Wij dachten dat de vliegtuig klein was, maar hij is wel best groot genoeg. En heel erg leuk vliegtuig Safari, allen de bewegende gedeelte is erg stroef. Dus ik geef olijfolie en een paar keren laten bewegen zodat soepel wordt. En het wordt nu soepeler. Dan nu de tobees kunt de prachtige landschappen vol met wilde dieren zien en ook op video of foto’s vast te leggen. Vlieg maar!

Banbao
Wel let top dat niet tegen de neus botsen 😉

Banbao Safari Vliegtuig kost 8,99 en andere Banbao producten kunt je in de winkels kopen of Online bestellen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
    

    
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en affiliate links. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like