Follow:

Toyota naaimachine JCB15

 photo 2016Toyota1a_zpshjziuoma.jpg
Jeans en broeken zijn meestal te lang voor mij lengte. Ik knip ze meestal en dan met hand naaien doen. Een paar weken terug kwam mijn man en Djess terug van even weggeweest en ze namen een groot doosje voor mij. In de doos zit een naaimachine. Ik kan een beetje met naaimachine omgaan want toen ik nog op school zat, had ik als extra vak “handwerk” o.a. met naaimachine werken. Ik heb nog niet volledig wat genaaid, wel een paar kleren gepimpt.

 photo 2016Toyota1aa_zpsluj3rmmo.jpg
De naaimachine heeft er 15 verschillende steeksoorten te gebruiken. Dat is niet nieuw voor mij (wel al een paar steeksoorten gezien van oude naaimachine die ik van mijn schoonmoeder gekregen, alleen gebruik ik het niet allemaal). Ik gebruikte gewoon eenvoudig stijl. Er is bakje onder de naald en daarin zitten compleet accessories. Deze naaimachine met ergonomisch ontwerp biedt duidelijke gebruiksfuncties zoals grote knoppen op de machine en een duidelijk zichtbare naaldpositie. De naaimachine wordt geleverd met jeans, ballpoint en standaardnaalden.

Meer hierover vind je hier

Het werkt prima, alleen gebruik ik alle steeksoorten nog niet omdat het nog niet nodig is. En wat ik moet nog wennen met de knopje om de naald naar beneden te doen want het staat zijkant. Ik weet dat meestal op de achterkant. Je kunt hem met hoesje verbergen maar ik vind het niet zo handig. Ik hoop dat ik iets wat maken in komende dagen. Maar voor nu ga ik gewoon simpel steek gebruiken en hieronder heb ik een paar gepimpte kleren gemaakt. Van jurkje wordt rokje, lange legging wordt kort en ook een paar broeken van Djess worden kort broeken voor de zomer 😉

Hieronder gepimpte kleren (LET OP : niet gehele kleding zelf genaaid)

 photo 2016Toyota1aaa_zpsqrxadkfy.jpg
Van jurkjes wordt rokjes

 photo 2016Toyota1aaaa_zpsqabbfbfs.jpg
Hij was pumple shirt maar staat niet mooi bij mij dus ik voeg zwart tshirt. Cactus!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like