Follow:

Beauty Kitchen Wonder Balm

Beauty Kitchen wonder Balm
He je last van droge lippen? Beauty Kitchen helpt je problemen tegen droge lippen. Ik ben erg benieuwd naar want ik heb zelf last van droge lippen. Ik ben erg tevreden met Beauty Kitchen producten. Benieuwd of deze wonder balsem mijn droge lippen help? Vandaag lees je meer hierover. Gauw dus verder lezen

Beauty Kitchen wonder Balm
Alle vier Beauty Kitchen Wonder Balsem zitten in schattige kleine blikje. Iedere blikje heeft eigen kenmerken zoals eigen kleur en naam van de balsem. Beauty Kitchen Wonder Balms zijn verrijkt met cacaoboter en perfect om je lippen zacht, soepel en glad te houden. Wonder Balm biedt voldoende keuze, zoals de met essentiële oliën verrijkte varianten :

Inspire Me zit in een gele blikje. Deze balsem heeft frisse geur, denk aan Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm. Deze balsem is niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in.
Love Me heeft een rode blikje. Deze balsem ruikt naar kruidig geurtje, niet te overheersen. Deze balsem is niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in.
Free Form (de nieuwe variant) zit in een creme kleur blikje. Deze balsem is vegan friendly (bevat geen parfum inzit). Het ruikt nergens naar.
Refresh Me heeft blauwe blikje. De combinatie van mint en cacaobutter verwacht ik dat deze balsem naar menthol geurtje heeft maar het ruikt naar zeep, vind ik persoonlijk. Deze balsem is niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in.

De blikje kan je gemakkelijk openschuiven. Neem je een beetje balm dan smeer je op je lippen. Mijn lippen voelt daarna heerlijk zacht aan. Het werkt dit product dus echt. Met of zonder lipstick breng ik deze balsem op mijn lippen en ik merk mijn lippen heerlijk zacht, soepel en glad aanvoelen. Geen droge lippen meer. Yes! Love it!

Ingredients: olea europaea (Olive Oil), cocos nucifera (Coconut Oil), cera alba (Beeswax), butyrospermum parkii (Shea Butter), theobroma cacao (Cocoa Butter), hydrogenated olive oil, crambe abyssinica (Abyssinian Oil), citrus limonum (*Lemon), mentha piperita (*Peppermint), mentha viridis (*Spearmint), lavandula angustifolia (*Lavender), styrax benzoin (*Benzoin), benzyl alcohol, citral, geraniol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, limonene, linalool *Natural pure essential oils

Beauty Kitchen wonder Balm
Alle Beauty Kitchen wonder balms ben ik echt heel enthousiast over. De balsem werken en verzacht mijn lippen. Ik heb geen droge lippen meer. De geuren ruikt aangename behalve de Refresh Me. Alle drie varianten balsem (Inspire Me, Love Me en Refresh Me) zijn niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in. De nieuwe Free From Wonder Balm is speciaal voor de gevoelige huid en bevat geen bijenwas, speciaal voor de vegans. Ook deze balsem zijn zeer geschikt voor droge plekjes of bijvoorbeeld kloofjes op de handen. De blikjes Wonder Balm zijn met 12gr inhoud nu iets groter en schattig blikje, superhandig om mee te nemen in je tas. Leuk voor als cadeautje te geven of voor jezelf. Shop je ze bij Holland & Barrett of online

TIP: Sinterklaas/Kerstcadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like