Follow:

Beauty Kitchen Wonder Balm

Beauty Kitchen wonder Balm
He je last van droge lippen? Beauty Kitchen helpt je problemen tegen droge lippen. Ik ben erg benieuwd naar want ik heb zelf last van droge lippen. Ik ben erg tevreden met Beauty Kitchen producten. Benieuwd of deze wonder balsem mijn droge lippen help? Vandaag lees je meer hierover. Gauw dus verder lezen

Beauty Kitchen wonder Balm
Alle vier Beauty Kitchen Wonder Balsem zitten in schattige kleine blikje. Iedere blikje heeft eigen kenmerken zoals eigen kleur en naam van de balsem. Beauty Kitchen Wonder Balms zijn verrijkt met cacaoboter en perfect om je lippen zacht, soepel en glad te houden. Wonder Balm biedt voldoende keuze, zoals de met essentiële oliën verrijkte varianten :

Inspire Me zit in een gele blikje. Deze balsem heeft frisse geur, denk aan Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm. Deze balsem is niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in.
Love Me heeft een rode blikje. Deze balsem ruikt naar kruidig geurtje, niet te overheersen. Deze balsem is niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in.
Free Form (de nieuwe variant) zit in een creme kleur blikje. Deze balsem is vegan friendly (bevat geen parfum inzit). Het ruikt nergens naar.
Refresh Me heeft blauwe blikje. De combinatie van mint en cacaobutter verwacht ik dat deze balsem naar menthol geurtje heeft maar het ruikt naar zeep, vind ik persoonlijk. Deze balsem is niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in.

De blikje kan je gemakkelijk openschuiven. Neem je een beetje balm dan smeer je op je lippen. Mijn lippen voelt daarna heerlijk zacht aan. Het werkt dit product dus echt. Met of zonder lipstick breng ik deze balsem op mijn lippen en ik merk mijn lippen heerlijk zacht, soepel en glad aanvoelen. Geen droge lippen meer. Yes! Love it!

Ingredients: olea europaea (Olive Oil), cocos nucifera (Coconut Oil), cera alba (Beeswax), butyrospermum parkii (Shea Butter), theobroma cacao (Cocoa Butter), hydrogenated olive oil, crambe abyssinica (Abyssinian Oil), citrus limonum (*Lemon), mentha piperita (*Peppermint), mentha viridis (*Spearmint), lavandula angustifolia (*Lavender), styrax benzoin (*Benzoin), benzyl alcohol, citral, geraniol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, limonene, linalool *Natural pure essential oils

Beauty Kitchen wonder Balm
Alle Beauty Kitchen wonder balms ben ik echt heel enthousiast over. De balsem werken en verzacht mijn lippen. Ik heb geen droge lippen meer. De geuren ruikt aangename behalve de Refresh Me. Alle drie varianten balsem (Inspire Me, Love Me en Refresh Me) zijn niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in. De nieuwe Free From Wonder Balm is speciaal voor de gevoelige huid en bevat geen bijenwas, speciaal voor de vegans. Ook deze balsem zijn zeer geschikt voor droge plekjes of bijvoorbeeld kloofjes op de handen. De blikjes Wonder Balm zijn met 12gr inhoud nu iets groter en schattig blikje, superhandig om mee te nemen in je tas. Leuk voor als cadeautje te geven of voor jezelf. Shop je ze bij Holland & Barrett of online

TIP: Sinterklaas/Kerstcadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

28 Comments

 • Reply Mieke | mieksmind

  Ik ken het merk en heb deze blikjes al eens voorbij zien komen. leuk vorm gegeven! de inspire me vind ik iets te sterk, ben wel benieuwd naar love me
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim

  12 November 2017 at 21:56
 • Reply Nicole

  Wat een mega schattige blikjes zijn dit zeg!
  Nicole´s last blog post ..Chanel Vitalumière Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF15

  12 November 2017 at 21:15
 • Reply Chantal

  Wat leuk als cadeautje voor lootjes trekken! Ze lijken me ook handig als retro design bewaarblikje als ze op zijn. Erg origineel!
  Chantal´s last blog post ..Mijn TOP 10 NYX Cosmetics Producten

  12 November 2017 at 19:53
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl

  Leuke blikjes!! Zelf geef ik toch de voorkeur aan een stick, waardoor ik niet steeds vette vingers heb. Maar ze zien er wel erg leuk uit!

  12 November 2017 at 16:20
 • Reply Liset

  De blikjes zien er leuk uit! Lekker retro. Fijn dat ze ook goed werken.
  Liset´s last blog post ..Review | MAC Snow Ball Face Powder Here comes Joy

  12 November 2017 at 13:39
 • Reply marion

  ik ken het niet. ik gebruik altijd vaseline maar dit lijkt mij een fijn alternatief.

  12 November 2017 at 13:21
 • Reply Renata

  Wat zien die blikjes er leuk uit en ook makkelijk om mee te nemen 🙂

  12 November 2017 at 13:10
 • Reply Amelie

  Ooh die zien er schattig uit! Hopelijk ook te verkrijgen in België!

  12 November 2017 at 12:53
 • Reply Cynthia

  Leuke blikjes hoor. Gelukkig heb ik niet zo’n droge lippen, dus hoef ik geen keuze te maken tussen deze leuke balsems. 😉

  12 November 2017 at 12:16
 • Reply nicole

  Het blauwe blikje is trouwens mijn favoriet qua kleur. Maar eigenlijk zou ik ze alle vier wel willen : )
  nicole´s last blog post ..Ben jij goed zichtbaar als voetganger?

  12 November 2017 at 10:44
 • Reply nicole

  Wat een leuke blikjes! Die neem je voor je plezier mee in je tas. En fijn dat ze ook nog goed verzorgend zijn.
  nicole´s last blog post ..Ben jij goed zichtbaar als voetganger?

  12 November 2017 at 10:43
 • Reply Priscilla

  Ik lees heel veel over dit merk, maar ik heb er zelf eigenlijk nog geen ervaring mee. Leuk zo in die blikjes! Ook leuk om cadeau te doen inderdaad 🙂
  Priscilla´s last blog post ..Cadeautip | Guess 1981 For Men & Bruno Banani Man’s Best

  12 November 2017 at 10:32
 • Reply Judith

  Wat een leuke blikjes, echt van die hebbedingetjes

  12 November 2017 at 10:32
 • Reply Peggy

  Lijkt me fijne lippenbalsems! Heb zelf ook droge lippen. Deze zitten ook in een leuk blikje!
  Peggy´s last blog post ..Samsonite RED – the perfect companion

  11 November 2017 at 23:18
 • Reply Girls-things

  Aah, wat een schattige blikjes. Heel leuk!
  Girls-things´s last blog post ..Fluffy jas – een zachte diva jas-

  11 November 2017 at 20:00
 • Reply Jamey

  Wat een toffe verpakking. Zo cute ook voor onder de boom!
  Jamey´s last blog post ..5 step manicure! 

  11 November 2017 at 17:13
 • Reply Marie-Lise (Reislustig.be)

  Oh, zien er erg leuke lippenbalsems uit. Leuke verpakking ook! En fijn dat het allemaal natuurlijke ingrediënten zijn.

  11 November 2017 at 16:47
 • Reply Sofie

  Deze zien er leuk uit zeg! En ze lijken me ook erg prettig werken.

  11 November 2017 at 15:34
 • Reply Sylvia

  Ik heb alleen in de winter last van mijn lippen en dan valt het nog wel mee, maar ik gebruik altijd kokosolie, ik heb dit altijd in huis en goedkoop 🙂

  11 November 2017 at 14:44
 • Reply Natalie

  Heel leuk als klein cadeautje, want de verpakking ziet er tof uit! Ook zoiets wat je altijd in je handtas moet hebben!

  11 November 2017 at 14:21
 • Reply marjolein

  De blikjes zijn zeker heel moi, verder gebruik ik deze producten eigenlijk nooit
  marjolein´s last blog post ..De Babboe-Carve is geboren, de meest innovatieve bakfiets op de markt

  11 November 2017 at 14:11
 • Reply Sanne

  Klinkt goed, ik heb ook regelmatig last van droge lippen met dit koude weer.
  Sanne´s last blog post ..Herba natuurwinkel lactosevrije shoplog

  11 November 2017 at 14:02
 • Reply Robin

  Wat een leuk cadeautje om te geven en te krijgen! I’ll keep it in mind!

  11 November 2017 at 13:35
 • Reply Marieke | Wit Wonen

  Wat een cuties deze blikjes! Kan deze op dit moment wel gebruiken nu de kou eraan komt. X

  11 November 2017 at 13:28
 • Reply Stephanie

  Ik vind die blikjes waar het inzit enorm schattig! Leuke cadeautip.
  Stephanie´s last blog post ..GET TO KNOW THE BLOGGER HOP + MIJN ALLEREERSTE WINACTIE

  11 November 2017 at 13:25
 • Reply Marleen

  Ik gebruik geen lippenbalsem, maar deze blikjes zien er wel heel verleidelijk uit!
  Marleen´s last blog post ..Over geen podiumtijger zijn & valkuilen die soms zo lekker vallen

  11 November 2017 at 13:00
 • Reply Susan

  Wat een schattige blikjes! Leuk als schoenkadootje ofzo! Hebbedingetjes.

  11 November 2017 at 12:19
 • Reply bychristiana

  Wat een ontzettend schattige blikjes zeg, dat is nog moeilijk kiezen;-) Fijn dat ze zo goed werken voor jou. Ik merk ook dat mijn lippen de laatste wel wat extra voeding en verzorging kunnen gebruiken door het wat koudere weer.
  bychristiana´s last blog post ..Grown alchemist Intensive body exfoliant

  11 November 2017 at 11:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge