Follow:

Urtekram Soft Wild Rose Shampoo & Conditioner

2021-Urtekram-Soft-Wild-Rose7a Hoi..hoi…! Botanische geuren en verzorgende natuurlijke oliën vormen een harmonie van mindfulness in de nieuwste range van Urtekram Nordic Beauty: Soft Wild Rose. De zesdelige collectie is een combinatie van natuurlijke ingrediënten en aromatherapie om jouw haar, huid en geest te verzorgen. Laat je dromen tot bloei komen met de warme, zachte geur van botanische wilde rozen. Vandaag laat ik jullie twee producten van deze range zien. Lees je mee

2021-Urtekram-Soft-Wild-Rose7aa Urtekram Soft Wild Rose collectie bestaat uit zes producten voor haar en lichaam. De producten zijn een plantaardige body- en haircare collectie die de voedende ingrediënten aloë vera en shea boter combineert met de warme, delicate geur van botanische rozen. De producten bestaan uit ingrediënten die voor minstens 99% van natuurlijke oorsprong zijn.

Urtekram Colour Preserve Shampoo Soft Wild Rose €7,99

Colour Preserve Shampoo zit in een plastic verpakking. Met klikbaar dopje kan je de shampoo makkelijk doseren. Het product schuimt goed en laat even intrekken zodat de rose geur lang blijft hangen. Vervolgens spoel ik mijn haar met lauw warm water af.

Urtekram Colour Preserve Conditioner Soft Wild Rose €7,49

Colour Preserve Conditioner zit in een tube met klikbaar systeem. Na shampoo gebruik, breng je daarna deze conditioner voor optimale haar verzorgen. Meestal tegelijkertijd masseer ik mijn hoofd tijdens het product aanbrengen maar je kunt ook met de borstel dit goed door het haar. Vervolgend draai je haar totdat je een lichte stretch voelt in je hoofdhuid. Hou dit een paar seconden vast en laat dan los. Herhaal dit proces vijf keer en voel de spanning verdwijnen. Ik probeer dit manier ook te doen (meestal doe ik tijdens afspoelen) en het voelt inderdaad heerlijk ontspannen. Het product ruikt net als de shampoo, ofcourse want hetzelfde lijn natuurlijk. Het ruikt heerlijk bloemig en warm. Het voelt daarna mijn haar heerlijk zacht aan.

Alle producten zijn voor 99 tot 100% van natuurlijke oorsprong en vrij van parabenen, siliconen en synthetische conserveringsmiddelen. Urtekram Nordic Beauty heeft het vegan keurmerk, en een Zero Plastic Inside en Ecocert-certificering.

De collectie bestaat uit:
– Colour Preserve Shampoo (€7,99)
– Colour Preserve Conditioner (€7,49)
– Body Wash (€6,99)
– Body Lotion (€9,99)
– Hand Wash (€7,99)
– Hand Cream (€6,49)

Urtekram producten zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like