Follow:

Fashion : Winterjassen/Regenjassen van de Bijenkorf

2019-Rodewinterjas9aaaa

Ho..hoi..! Al een paar dagen wordt het weer koud en kouder. Ook af en toe regenen. Het is echt niet leuk als naar buiten of naar het werk moet, vooral als de fiets enige vervoer is. Helaas heb ik nog geen rijbewijs dus fiets is mijn enige vervoer. Maar gelukkig zijn er winterjassen en ook regenjassen. Beide zijn zeker een must have, vind ik. Eerlijk heb ik nog niet een regenjas naar mij eisen gevonden. Een lange winterjas staat nog in mijn verlanglijstje. In dit blogpost laat ik je de dames regenjas en de dames winterjas zien. Kijk je meeOp dit moment draag ik graag midi en lange dames winterjas en liever met zakjes aan de voorkant en aan de binnenkant zou het wel handig zijn als er ook zakje is (net als bij de heren jassen). Voor regendagen zou ik graag ook een lange dames regenjas dragen. Er zijn veel varianten winterjassen en regenjassen van kort tot lange lengte. Ik kies voor lange variant. Ik heb wel kort maar ik draag hem al niet meer. Ik draag graag lange jassen. Hieronder heb ik het voor jullie makkelijk gemaakt, namelijk mijn 5 winterjassen en 5 regenjassen van de Bijenkorf uitgezocht!

2021de-Bijenkorft-NL1aa 1. Beaumont: Teddy mantel in wolblend met capuchon
2. Tommy Hilfiger: Parka met donsvullling en imitatiebontkraag
3. Parajumpers: Light Long Bear puffer jas met donsvulling en capuchon
4. Airforce: Fishtail parka met afneembare imitatiebontkraag
5. River Woods: Gewatteerde jas met afneembare kraag

Hieronder zijn de regenjassen
2021de-Bijenkorft-NL1a 1. Polo Ralph Lauren: Regenjas met capuchon en klepzakken
2. Rains: Regenjas met capuchon en steekzakken
3. Ilse Jacobsen: Regenjas met capuchon en fleecevoering
4. Coster Copenhagen: Regenjas met ceintuur en ruitdessin
5. Maium: Longline unisex regenjas met capuchon


Echt superleuk om dames winterjassen en dames regenjassen op de webshop bijenkorf te snuffelen vooral voor nu in de koud en regen weer. Op de webshop vind je allerlei merken zoals Mango jas, Liu Jo jas, Scotch & Soda jas, airforce jas, Tommy Hilfiger jas en nog veel meer merken. De winterjas en dames regenjas zijn een must have voor in de winter en regendagen. Ik ben zelf gek op jassen. Graag meer jassen in mijn kledingkast zodat ik kan leuk afwisselen. Welke is jouw favoriete winterjas en regenjas?

Bron images+inforamtie: bijenkorf.nl

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like