Follow:

Bigbazar thermo legging

Twee weken geleden, denk ik, zag ik thermo legging bij bigbazar maar ik kocht hem niet. Thuis kreeg ik spijt van waarom koop hem niet. Toen wij naar Bigbazar hier in de buurt, geen enkele. En toen wij naar Action gingen, ging ik langs bigbazar en daar lagen een paar in de groote maat L, XL en ik zag maat M. Ik was twijfel maar ik kocht hem toch. Ja… ik weet het niet meer welke maar nu past bij mij. Soms S, soms M. Thuis is de legging is toch iets te ruimte en zo highwest. In het begin vond ik niet zo fijn. Ik moet half vouwen maar nu wen ik wel. De legging is lekker dik, alleen jammer geen meer in andere kleuren/patroon. Deze de enige in maat M €5,99. Ik ben wel blij mee en eigenlijk wil ik nog eentje kopen in maat S. Lekker onder de jurkje of lange shirt te dragen. De trui is versleten en hier en daar staan witte verf. Ja… ik gebruikte hem toen ik de muren verfde. Maar hij lekker ruimte en warm genoeng. Wat ik mis van dit soort legging is de broekzakken. Ik ben gek de kleren met zakjes. Handig vind ik dat. Ik kan hem nog dragen in dit geval, alleen niet voor gelegenheid zou ik deze trui dragen. Ik zoek de lengthe van de winter jas net als op deze foto (mag iets langer, onder de billen) maar ik vind hem nog niet. Weten jullie waar kan ik dit lengthe van de jas kopen?

Wearing : LEgging – bigbazar | Shoes – UGG | Jas – | Trui – Only (via Sans-online.nl)
Untitled

Untitled
Untitled
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like