Follow:

Unboxing : Disenyo shoplog ( gewonnen )

Disenyo
Een paar dagen terug kreeg ik heel erg leuk nieuws dat ik gewonnen heb. Sonja van yustsome.nl was jarig en ze heeft aantal winactie regelen voor haar bezoekers. Toen ik shoptegoed winactie “Win 75 euro DISENYO shoptegoed” zag, waagde ik om mee te doen. Onverwacht dat ik heb gewonnen. Superleuk natuurlijk! Ik kan dus wat leuke spullen bestellen en vandaag unbox ik voor jullie. Benieuwd? Kijk je gauw mee

Disenyo
De webshop Disenyo kende ik nog niet maar toen ik op de webshop ging rondkijken, zie ik daar erg leuke dingen zoals tassen en sieraden. Ik besloot om een tas te bestellen. Ik heb voor een Tassen Palm “Lanero Bag Stripe Black” gekozen. Deze stijlvolle tas heeft 2 zachte buigzaam draaghengsels van leer, ik vind het dat fijn. Deze tas is met de hand gemaakt van de fijne vezels van natuurlijke gedroogde palmbladeren. De binnenkant zijn er 3 binnenzakjes waarvan 1 met rits, altijd handig zo`n extra zakjes. Met een magneetsluiting sluit de tas goed af. De formaat van de tas is klein maar er kunnen wel aantal dingen erin zoals powerbank, tissue, lipstick, handcrème (beter de mini variant), mini parfum, smartphone, alleen portemonnee kan helaas niet in. Maar ja zo`n klein tas is speciaal voor gelegenheid die je hoeft niet alle spullen mee te nemen.

Disenyo
DisenyoDisenyo

Disenyo
Naast de tassen verkopen ze ook de sieraden. Een uniek en echte eyecatchers sieraden. Ik heb voor een parelmoer armbandje. Parelmoer is een kalkproduct, het bestaat uit dunne laagjes kalkkristallen. De parelmoer wordt handmatig gepolijst, hierdoor krijgt de parelmoer een prachtige glans. Dankzij elastiek past deze armbandje goed voor mijn kleine pols. Het makkelijk in en uitdoen dus.

Disenyo
Van de shoptegoed heb nog een paar euro`s over. Na zoektocht heb ik voor een sieraden gekozen. Ik heb ik voor een crèmekleurige oorknoppen besteld. Deze oorknoppen zijn gemaakt van baroque parelmoer. Een simpel oorknoppen maar het ziet er casuele en stijlvol oorknoppen die past voor elke outfit.

DisenyoDisenyo
Ik ben blij met alle producten die ik zelf uitgezocht. Dank je wel Sonja. De fashion items ga ik vandaag dragen naar bruiloft. Het komt allemaal precies op tijd. Thank you Sonja en Disenyo. Alle producten op de webshop Disenyo zijn met hand gemaakt van natuurlijke materialen en kunnen daardoor variëren in kleur en structuur. Heb je ooit op deze webshop besteld? Zo ja vertelt in de comment hieronder.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like