Follow:

Bioré met zuivering-soda lijn

Biore Zuivering Soda
In dit artikel ga ik Bioré met zuivering-soda lijn voor jullie reviewen. Twee weken gelen heb ik Biore met houtskool lijn artikel geschreven. Nu is de Bioré zuivering-soda lijn aan de beurt. Over de houtskool lijn ben ik echt tevreden en ik ben zelf erg benieuwd naar de zuivering-soda lijn, jullie ook? Lees je vandaag in dit artikel wat ik ervan vond.

Bioré FACE CLEANSER met zuivering-soda lijn

Biore zuivering-soda lijnBiore zuivering-soda lijn
Bioré FACE CLEANSER met zuivering-soda lijn – €8,99 zit in dezelfde vorm verpakking, alleen de label anders. De Celanser is een soort gel-achtige vloeistof. De product ruikt lekker fris en er zitten kleine bolletjes in de gel. Het schuimt goed en en het reinigt mijn gezicht goed. Na gewassen voel mijn huid schoon en fris aan. Je kunt deze onder de douche of bij de wasbak gebruiken.

Bioré SCRUB met zuivering-soda lijn

Biore zuivering-soda lijnBioré met zuivering-soda
Bioré SCRUB met zuivering-soda lijn – €10.99 is een scrubpoeder. Scrub in in poedervorm heb ik nog nooit gebruik. Dit reinigende poeder wordt door water geactiveerd. Toen ik de scrub over mijn hele nat huid masseer, krijg een tintelzachte gevoel op mijn huid. Het is apart gevoel op positief gevoel. De poeder verwijdert voorzichtig de dode huidcellen en lost snel op en het schuimt goed. En je hebt maar een klein beetje nodig. De scrub belooft je huid gladder te maken en je poriën zichtbaar kleiner. Na gebruik voel mijn huid heerlijk zacht aan en ik merk dat de poriën kleiner is geworden. Bij een droge huid, minder vaak gebruiken.

Bioré Diep Porie Reinigende Combi Strips

Biore Zuiver Soda
Bioré Porie Reinigende Combi Strips – €10,99 (14 stuks) is strips voor je neus, gezicht en kin. In deze doosje zitten er twee verschillende strips (7 strips voor de neus en 7 voor gezicht/kin) die zorgt ervoor dat het goed hecht aan de mee-eters en diep verstopt vuil. Op de verpakking vind je hoe de strips gebruiken. Laat de strips 10-15 minuten lang zitten op natte huid. Bij mij plakt de strips niet zo sterk vandaar dat verwijderen zo makkelijk en het doet helemaal geen pijn zoals de strips met houtskool. Deze strips vind ik een beetje minder werk bij mij.

Bioré met zuivering-soda lijn

Biore Zuivering Soda
Beide lijn van Bioré heb ik al geprobeerd. Vraagje, welke lijn die ik nu fijnst vind?! Van beide lijn zijn er aantal mij favoriet : de strips en mask met houtskool, de scrubs in poedervorm, cleanser van beide lijn. Biore producten zijn te koop bij de drogisterijen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Silkeblogs

  Lijkt me heel fijn!

  28 October 2017 at 14:06
 • Reply Layla

  Ik heb deze producten ook. Vind ze zo fijn
  Layla´s last blog post ..L’Occitane Klassieke Advent Kalender Unboxen

  27 October 2017 at 13:16
 • Reply Bouchra

  Het is Finn dat er steeds meer scrub poeders komen.
  Bouchra´s last blog post ..De leukste winterjassen

  27 October 2017 at 12:22
 • Reply Claudia Struijck

  Ik ken het merk wel maar heb de producten nog nooit gebruikt. Ik ben benieuwd naar de scrub

  27 October 2017 at 11:02
 • Reply Babs

  Ik ken de producten niet. Met houtskool??? Raar ? maar we staan voor alles open. Leuk om dit te leren kennen

  27 October 2017 at 07:38
 • Reply Deb

  Klinkt goed, alleen jammer dat er parfum in zit.
  Deb´s last blog post ..Zenner Bloomy Garden collectie: rozengeur en maneschijn voor in je haar

  26 October 2017 at 22:17
 • Reply Girls-things

  Ken de producten niet, maar klinken erg goed.
  Girls-things´s last blog post ..Unieke armbanden van Creatief Tijssen

  26 October 2017 at 18:47
 • Reply mieke | mieksmind

  Ik heb het zelf nog niet geprobeerd maar ik hoor er vaak goede verhalen over, dus wel benieuwd
  mieke | mieksmind´s last blog post ..Andrélon Zilver Care Shampoo, Conditioner en Masker

  26 October 2017 at 14:13
 • Reply Debbythechocoholic

  Die scrub in poedervorm ziet er wel heel leuk uit! Ik heb nog nooit zoiets geprobeerd, laat staan dat ik van dit merk gehoord heb. Het klinkt alvast heel goed als je artikel zo lees.

  26 October 2017 at 13:43
 • Reply rachel

  ik ken deze producten en vind het fijne producten!!

  26 October 2017 at 13:21
 • Reply Lodi

  Ik ken deze producten niet, maar fijn review van jou, geeft mij inzicht in het product. Ik vind scrub erg fijn dus ga eens kijken.

  26 October 2017 at 13:18
 • Reply Cindy

  Dit merk ken ik niet maar de Bioré SCRUB met zuivering-soda lijn klinkt me wel iets heel handig! Lijkt me ook handiger om mee te nemen op vakantie.
  Cindy´s last blog post ..Ode aan mijn home town streekproduct – Kontichs Specfour

  26 October 2017 at 12:39
 • Reply nicole

  Ik vind het ook handig dat je het product onder de douche kunt gebruiken. Dat zou het voor mij laagdrempeliger maken om het te gebruiken.
  nicole´s last blog post ..Wat kun je leren van bomen?

  26 October 2017 at 11:47
 • Reply Fleur

  Ik ken dit merk niet, maar klinkt als fijne producten om eens te proberen
  Fleur´s last blog post ..Nieuwsbrieven ouderwets of helemaal van deze tijd?

  26 October 2017 at 09:51
 • Reply Manon

  Fijne review. Ik wil al best wel lang iets van biore testen. Ben er wel heel erg benieuwd naar
  Manon´s last blog post ..Happy 27th Birthday to me ✯ + een aantal dingen waar ik dankbaar voor ben! ✯

  26 October 2017 at 09:11
 • Reply Natalie Vanheers

  De scrub zou ik zelf niet gebruiken, maar gezichtsstrips vind ik wel altijd fijn om te gebruiken!

  26 October 2017 at 09:08
 • Reply nicole

  Dit is een nieuw merk en nieuwe product voor mij. Het klinkt interessant!
  nicole´s last blog post ..Wat kun je leren van bomen?

  26 October 2017 at 08:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge