Follow:

Bioré met zuivering-soda lijn

Biore Zuivering Soda
In dit artikel ga ik Bioré met zuivering-soda lijn voor jullie reviewen. Twee weken gelen heb ik Biore met houtskool lijn artikel geschreven. Nu is de Bioré zuivering-soda lijn aan de beurt. Over de houtskool lijn ben ik echt tevreden en ik ben zelf erg benieuwd naar de zuivering-soda lijn, jullie ook? Lees je vandaag in dit artikel wat ik ervan vond.

Bioré FACE CLEANSER met zuivering-soda lijn

Biore zuivering-soda lijnBiore zuivering-soda lijn
Bioré FACE CLEANSER met zuivering-soda lijn – €8,99 zit in dezelfde vorm verpakking, alleen de label anders. De Celanser is een soort gel-achtige vloeistof. De product ruikt lekker fris en er zitten kleine bolletjes in de gel. Het schuimt goed en en het reinigt mijn gezicht goed. Na gewassen voel mijn huid schoon en fris aan. Je kunt deze onder de douche of bij de wasbak gebruiken.

Bioré SCRUB met zuivering-soda lijn

Biore zuivering-soda lijnBioré met zuivering-soda
Bioré SCRUB met zuivering-soda lijn – €10.99 is een scrubpoeder. Scrub in in poedervorm heb ik nog nooit gebruik. Dit reinigende poeder wordt door water geactiveerd. Toen ik de scrub over mijn hele nat huid masseer, krijg een tintelzachte gevoel op mijn huid. Het is apart gevoel op positief gevoel. De poeder verwijdert voorzichtig de dode huidcellen en lost snel op en het schuimt goed. En je hebt maar een klein beetje nodig. De scrub belooft je huid gladder te maken en je poriën zichtbaar kleiner. Na gebruik voel mijn huid heerlijk zacht aan en ik merk dat de poriën kleiner is geworden. Bij een droge huid, minder vaak gebruiken.

Bioré Diep Porie Reinigende Combi Strips

Biore Zuiver Soda
Bioré Porie Reinigende Combi Strips – €10,99 (14 stuks) is strips voor je neus, gezicht en kin. In deze doosje zitten er twee verschillende strips (7 strips voor de neus en 7 voor gezicht/kin) die zorgt ervoor dat het goed hecht aan de mee-eters en diep verstopt vuil. Op de verpakking vind je hoe de strips gebruiken. Laat de strips 10-15 minuten lang zitten op natte huid. Bij mij plakt de strips niet zo sterk vandaar dat verwijderen zo makkelijk en het doet helemaal geen pijn zoals de strips met houtskool. Deze strips vind ik een beetje minder werk bij mij.

Bioré met zuivering-soda lijn

Biore Zuivering Soda
Beide lijn van Bioré heb ik al geprobeerd. Vraagje, welke lijn die ik nu fijnst vind?! Van beide lijn zijn er aantal mij favoriet : de strips en mask met houtskool, de scrubs in poedervorm, cleanser van beide lijn. Biore producten zijn te koop bij de drogisterijen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like