Follow:

Bluetooth Koptelefoon JOYROOM H12 – Goud

Bluetoothkooptelefoon Joyroom H12
Een tijdje geleden mocht ik van de webshop Bluetoothkoptelefoons.nl een product uitkiezen voor het uittesten. In dit artikel laat ik een draadloze bluetooth koptelefoon van het merk Joyroom zien. Lees je mee

Bluetoothkooptelefoon Joyroom H12
De draadloze koptelefoon het merk Joyroom zit in een stevige doos. En wanneer ik de doosje open, zie je een hele mooie goud koptelefoon.

Bluetoothkooptelefoon Joyroom H12
Inhoud van de bluetooth koptelefoon Joyroom H12 :
– Draadloze bluetooth koptelefoon in goud kleur
– USB oplaadkabel
– Audiokabel
– handleiding

Meer productinformatie
Merk : JOYROOM
JOYROOM H12 Bluetooth Over-ear Koptelefoon – Goud
Uitstekende geluidskwaliteit
Ergonomisch Design
Geschikt voor iOS en Android
Lengte: 23,3 cm
Breedte: 22 cm
Hoogte: 8,3 cm
Bluetooth versie: 4.1
Gewicht: 743 g
Muziek / Gesprekstijd: 17 uur
Standby tijd: 140 uur
Batterij Capaciteit: 300 mAh

Bluetoothkooptelefoon
De bluetooth koptelefoon Joyroom H12 die ik heb gekozen is in goud kleur, een heel mooie uitstraling. Het ziet er luxe uit. Deze draadloze koptelefoon kan gebruikt worden met bluetooth, maar ook gewoon met de meegeleverde audiokabel. De koptelefoon is lekker licht en heeft de zachte oorkussen. Heerlijk! Deze comfortabele koptelefoon heeft de verstelbare hoofdband. De koptelefoon heeft 3 knopjes : knopje voor aan en uit | twee knopjes voor volume (hard en zacht) en voor volgende/vorige. Wat ik heel fijn is dat naast een zuiver geluid, geen snoer. Yeah..eindelijk geen last van snoer/kabel. Je kunt dus heerlijk lekker rustig en geniet van je favoriet liedjes en muziek zonder die vervelende kabel en tot 10 meter bereik.

Bluetooth Over-ear Koptelefoon
Deze koptelefoon bevalt het goed, echt een supermooi en zuiver geluid. Ik ben heel erg blij mee. Ook zit deze draadloze koptelefoon comfortabel op je oren, alleen jammer dat er geen hoesje bijzit voor het vervoeren maar het is prima voor onderweg te gebruiken ook voor thuis. JOYROOM H21 is in twee kleuren wit en goud beschikbaar, kost €56,00. Shop je ze op de webshop Bluetoothkoptelefoons.nl. Ben je van plan een nieuwe draadloze koptelefoon koptelefoon en of wireless earbuds te kopen? Deze webwinkel Bluetoothkoptelefoons.nl biedt een groot aantal bluetooth koptelefoon aan.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like