Follow:

Bluetooth Koptelefoon JOYROOM H12 – Goud

Bluetoothkooptelefoon Joyroom H12
Een tijdje geleden mocht ik van de webshop Bluetoothkoptelefoons.nl een product uitkiezen voor het uittesten. In dit artikel laat ik een draadloze bluetooth koptelefoon van het merk Joyroom zien. Lees je mee

Bluetoothkooptelefoon Joyroom H12
De draadloze koptelefoon het merk Joyroom zit in een stevige doos. En wanneer ik de doosje open, zie je een hele mooie goud koptelefoon.

Bluetoothkooptelefoon Joyroom H12
Inhoud van de bluetooth koptelefoon Joyroom H12 :
– Draadloze bluetooth koptelefoon in goud kleur
– USB oplaadkabel
– Audiokabel
– handleiding

Meer productinformatie
Merk : JOYROOM
JOYROOM H12 Bluetooth Over-ear Koptelefoon – Goud
Uitstekende geluidskwaliteit
Ergonomisch Design
Geschikt voor iOS en Android
Lengte: 23,3 cm
Breedte: 22 cm
Hoogte: 8,3 cm
Bluetooth versie: 4.1
Gewicht: 743 g
Muziek / Gesprekstijd: 17 uur
Standby tijd: 140 uur
Batterij Capaciteit: 300 mAh

Bluetoothkooptelefoon
De bluetooth koptelefoon Joyroom H12 die ik heb gekozen is in goud kleur, een heel mooie uitstraling. Het ziet er luxe uit. Deze draadloze koptelefoon kan gebruikt worden met bluetooth, maar ook gewoon met de meegeleverde audiokabel. De koptelefoon is lekker licht en heeft de zachte oorkussen. Heerlijk! Deze comfortabele koptelefoon heeft de verstelbare hoofdband. De koptelefoon heeft 3 knopjes : knopje voor aan en uit | twee knopjes voor volume (hard en zacht) en voor volgende/vorige. Wat ik heel fijn is dat naast een zuiver geluid, geen snoer. Yeah..eindelijk geen last van snoer/kabel. Je kunt dus heerlijk lekker rustig en geniet van je favoriet liedjes en muziek zonder die vervelende kabel en tot 10 meter bereik.

Bluetooth Over-ear Koptelefoon
Deze koptelefoon bevalt het goed, echt een supermooi en zuiver geluid. Ik ben heel erg blij mee. Ook zit deze draadloze koptelefoon comfortabel op je oren, alleen jammer dat er geen hoesje bijzit voor het vervoeren maar het is prima voor onderweg te gebruiken ook voor thuis. JOYROOM H21 is in twee kleuren wit en goud beschikbaar, kost €56,00. Shop je ze op de webshop Bluetoothkoptelefoons.nl. Ben je van plan een nieuwe draadloze koptelefoon koptelefoon en of wireless earbuds te kopen? Deze webwinkel Bluetoothkoptelefoons.nl biedt een groot aantal bluetooth koptelefoon aan.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Silkeblgos

  Amai wat een ongelooflijk mooie koptelefoon! I need it! =D

  08 August 2018 at 10:21
 • Reply Natalie

  Ik verschrik wel van de prijs! Dan denk ik wel dat er betere/goedkopere varianten zijn! Wel fijn dat hij past op de kleinste hoofdjes! Ik wil max. 150 euro uitgeven en denk dat ik daarom voor Sony kies!

  07 August 2018 at 11:51
 • Reply Laura

  Hij ziet er wel super gaaf uit! Zelf gebruik ik liever subtiele oortjes, maar ik moet toegeven dat het er mooi uit ziet! Wel heel duur!

  07 August 2018 at 11:43
 • Reply Fleur

  Wat een mooie koptelefoon! Erg fijn in de vakantie voor in de auto, zo kan iedereen zijn eigen muziek luisteren
  Fleur´s last blog post ..Erop uit met de kids in het Westland, ook leuk voor een kinderfeestje

  06 August 2018 at 23:09
 • Reply Daisy de Vos Burchart

  Wat een gave koptelefoon! En ook echt een gave kleur!
  Maar mijn hemel, meer dan 500 euro voor een koptelefoon. Dat ligt een beetje ver boven mijn budget, maar dan neem ik aan dat het wel een hele goeie moet zijn!

  Tof dat je deze mocht reviewen zeg! Geloof dat hij goed gebruikt wordt aan de foto’s te zien!

  06 August 2018 at 10:19
 • Reply Jouvence

  Wat een mooie koptelefoon, ik vind hem alleen wel erg prijzig.

  05 August 2018 at 17:17
 • Reply Danielle

  Wat een gave koptelefoon! Dat is hier ook geen overbodige luxe met de irritante deuntjes die hier soms uit de ipad komen als mijn zoontjes filmpjes kijken haha
  Danielle´s last blog post ..Houten vier-op-een-rij spel van Emob

  04 August 2018 at 23:53
 • Reply Irma ten Napel

  Wat een mooie! Maar phoe die prijs…

  04 August 2018 at 20:54
 • Reply Karlien - Polished Cats

  oh wow ik vind hem echt geweldig!
  die kleur is helemaal mijn ding, een goede hoofdtelefoon kost wel wat, dus ik zou er wel geld aan kunnen geven, al valt deze toch wel een beetje buiten mijn budget helaas

  04 August 2018 at 19:57
 • Reply Linda

  Wat een beauty! En fijn dat hij in gebruik ook goed bevalt 🙂

  04 August 2018 at 12:11
 • Reply Sylvahna.nl

  Hele mooie koptelefoon, maar zou daar echt nooit zoveel geld aan uitgeven! Maar zo een koptelefoon is dan ook niks voor mij. Geef mij maar gewoon oordopjes ?

  04 August 2018 at 11:28
 • Reply Sylvahna.nl

  Hele mooie koptelefoon, maar zou daar echt nooit zoveel geld aan uitgeven! Maar zo een koptelefoon is dan ook niks voor mij. Geef mij maar gewoon oordopjes ?

  04 August 2018 at 11:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge