Follow:

Winactie 4 zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Disney On Ice
Pictures : Disneyonice

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen ( Cars, De Kleine Zeemeermin, Toy Story 3, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy) tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ik mag 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19:00 uur in Rotterdam Ahoy. Hoe leuk is dat?

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar /Pixar`s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijkvan De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleef je een spannend avontuur,als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. En ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frezen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden, nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney?Pixar’s Cars – Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Door middel van state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney?Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

15 t/m 30 december – (Ahoy 15-17 december), Utrecht (Jaarbeurs 22-26 december) en Amsterdam (RAI 28-30 december)
Nederlandse gesproken | Tickets vanaf € 18,=
Meer informatie en ticketverkoop vind je op DisneyOnIce.nl

Frozen_preview

Cars_preview

Mickey & Minnie_preview

De Kleine Zeemeermin_preview

Toy Story3_preview

I Love Dinsey maar ik ben nog nooit naar de Disney On Ice show geweest. Dus ik ben erg benieuwd om naar de Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden show te kijken. So excited!

WINACTIE – AFGESLOTEN

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Wat moet je doen :
Like Facebook dhini.nl
Volg bloglogin dhini.nl

Actievoorwaarden:
Winactie loopt tot 26 oktober. Winnaar ontvangt voor 31 oktober 2017 bericht. Winnaars worden willekeurig geselecteerd. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Let wel op: de tickets zijn geldig voor de show van 15 december in Rotterdam.

Beleef de magie met de hele familie!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel samenwerken disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like