Follow:

Van posters tot roll-up banner op drukwerknodig.nl

2020-Drukewerknodig10a Een tijdje terug werd ik verrast door een mailtje van het bedrijf drukwerknodig.nl. Maar door drukke tijden was ik vergeten maar superlief en fijn dat ik opnieuw kans kreeg om een fotoproducten of andere product uit te testen. Meer over lees je deze blogpost verder.

Voordat ik beslissen welke product wil ik uittesten, heb ik op hun website bekeken. Op de website vind je blijkbaar veel verschillende producten zoals Boeken (o.a. Hardcover Boek Drukken), Fotoproducten (denk aan foto op canvas, forex, foto vergroting), Presentatie (o.a. roll-up banner, green screen), Promotie (o.a. posters, visitekaartjes voor je bedrijf/blog/vlog) en nog veel meer.
Eigenlijk mocht ik een product uit fotoproducten voor het review maar ik wil ik zo graag posters met eigen foto`s of creaties voor op onze muur in de woonkamer en in de computer kamer. De posters zijn beschikbaar in verschillende formaten en papiersoorten en je kunt je poster zelf ontwerpen in hun handige online editor of gelijk uploaden in pdf bestaand en bestel maar. 2020-Drukewerknodig10aa

Ben je binnenkort ga wat leuks promoten en of prestaties doen en heb je roll-up banner nodig? Kunt je op drukwerknodig terechtkomen en laten bedrukken met verschillende formaten en inclusief draagtas, dat is wel handig toch. Dat kan je je roll-up banner makkelijk mee te nemen.

Drukwerknodig.nl is een website waar je echt van alles kan laten bedrukken van posters tot roll-up banner en van mokken tot t-shirts. Kortom bieden ze veel drukwerkproducten aan. Ik zou zeggen, neem even een kijken op de site.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like