Follow:

Make-up Revolution Blush Palette Golden Sugar

2019-MRblush-Palette10a Een tijdje geleden had ik make-up producten van het merk Make-up Revolution gewonnen via instagram Kruidvat. Oogschaduw palette liet ik aan jullie al zien, zie hier en vandaag laat ik een andere make-up revolution blush palette Golden Sugar zien. Kijk je mee

2019-MRblush-Palette10aa Simpele verrpakking met doorzichtige deksel. Ik mis spiegel bij deze palette. Er zijn 8 bruine tinten shimmers en een mat finishing. De kleuren vind ik niet echt voor blush maar meer voor bronzer en highligter. 2019-MRblush-Palette10aaa Op mijn hand zie je de kleuren veel weinig. De pigmentatie is iets wat minder wauw maar tja dit is een blush palette niet highlichter. Door de kleuren denk aan highlighter/bronzer. Maar als je hem op je gezicht aanbrengt, de pigmentatie is niet verkeerd. De shimmers blush geeft mooi glans finishing. Voor mij is dit palette lieve als highlighter dan blush. De matte variant gebruik ik hem als bronzer. Make-up REvolution producten is te koop bij de Kruidvat. Heb je deze palette al?

Hieronder de swatches in de video
2019-MRblush-Palette10aaaa Op deze foto gebruik ik deze palette als blush en highligter. 2019-MRblush-Palette10aaaaa Op deze foto gebruik ik deze palette als oogschaduw, blush, bronzer en highlighter.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like