Follow:

Make-up Revolution Blush Palette Golden Sugar

2019-MRblush-Palette10a Een tijdje geleden had ik make-up producten van het merk Make-up Revolution gewonnen via instagram Kruidvat. Oogschaduw palette liet ik aan jullie al zien, zie hier en vandaag laat ik een andere make-up revolution blush palette Golden Sugar zien. Kijk je mee

2019-MRblush-Palette10aa Simpele verrpakking met doorzichtige deksel. Ik mis spiegel bij deze palette. Er zijn 8 bruine tinten shimmers en een mat finishing. De kleuren vind ik niet echt voor blush maar meer voor bronzer en highligter. 2019-MRblush-Palette10aaa Op mijn hand zie je de kleuren veel weinig. De pigmentatie is iets wat minder wauw maar tja dit is een blush palette niet highlichter. Door de kleuren denk aan highlighter/bronzer. Maar als je hem op je gezicht aanbrengt, de pigmentatie is niet verkeerd. De shimmers blush geeft mooi glans finishing. Voor mij is dit palette lieve als highlighter dan blush. De matte variant gebruik ik hem als bronzer. Make-up REvolution producten is te koop bij de Kruidvat. Heb je deze palette al?

Hieronder de swatches in de video
2019-MRblush-Palette10aaaa Op deze foto gebruik ik deze palette als blush en highligter. 2019-MRblush-Palette10aaaaa Op deze foto gebruik ik deze palette als oogschaduw, blush, bronzer en highlighter.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply rachel

  ik vind hem erg tegen vallen als ik eerlijk mag zijn

  18 October 2019 at 09:53
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Ik gebruik echt graag een blusher. Ik zou hem dus zeker wel kopen want ik vind deze kleuren echt prachtig.

  18 October 2019 at 08:36
 • Reply Gabriëlle

  Mooi palette, zelf gebruik ik misschien twee keer per jaar echt make-up dus zou ik het niet zo snel aanschaffen!
  Gabriëlle´s last blog post ..Vakantie naar Nieuw-Zeeland? Dan heb je een NZeTA nodig!

  17 October 2019 at 10:24
 • Reply Elles

  Het ziet er leuk uit, maar ik heb liever meer pigmentatie in een palette. Helaas ga ik hem dus niet kopen!
  Liefs,
  Elles

  17 October 2019 at 09:43
 • Reply An Van Assche

  De kleuren zijn mooi maar een heel palet is me te veel. Ik gebruik niet elek dag make-up.

  16 October 2019 at 18:11
 • Reply Rory

  Ik doe er eerlijk gezegd te weinig mee om een heel palette aan te schaffen. Ik kan wel heel blij zijn met een highlighter, maar dan liever dat het een mix is van kleurtjes in een (als je begrijpt wat ik bedoel. Ik leg het wat vaag uit). Een blusher gebruik ik eigenlijk niet echt. Als ik echt uitpak (bij een event, feestje, clubbezoek of anders) dan weer wel.
  Rory´s last blog post ..Ontdek eens een ander plekje als gezin

  15 October 2019 at 20:01
 • Reply Chloë

  Altijd leuk om iets te winnen!

  15 October 2019 at 14:17
  • Reply Alexandra

   Make up gebruik ik zelden tot nooit. Dus ik zou eerder een enkele blush aanschaffen voor de één á twee keer per jaar gebruik.

   16 October 2019 at 09:35
 • Reply Henk

  Zou je het kopen als je het niet had gewonnen, of zou je dan de voorkeur aan een ander merk geven?

  15 October 2019 at 12:02
  • Reply Dhini

   Ik ga hem niet kopen

   16 October 2019 at 11:18

  Leave a Reply

  CommentLuv badge