Follow:

Boho Green Make-up – Gypsy Oogschaduw Palette ( Earth )

Boho makeup
Vandaag laat ik je de swatches van het prachtige Gypsy Green Make-up Oogschaduw palette zien. En ik heb ook looks gemaakt van deze prachtige Oogschaduw palette. Lees je mee

Boho Green Make-up – Gypsy Oogschaduw Palette ( Earth )

Boho makeup
Boho Green Make-up – Gypsy Oogschaduw Palette ( Earth ) € 33,95 zit in een donkergrijs hout verpakking. Ik vind de verpakkingen erg leuk want het is van hout gemaakt, anders dan gewone kartonnen verpakking. Op de zijkant van het oogschaduw palette zit het etiket, hierop staan de ingrediënten en wat informatie. 99% van de ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.

Boho makeup
Wat ik opvalt dat deze Oogschaduwpalette met een handige magneetsluiting heeft wanneer je het oogschaduw palette open en dichtdoen. De oogschduwpalette is makkelijk open en dicht doen en makkelijk op elkaar gestapeld.

Boho makeup
Het Oogschaduw palette bestaat uit twee etages met daarin 8 oogschaduw kleuren : vier glans tinten en vier matte tinten.

Boho makeup
De bovenste etage zijn de oogschaduw warm tinten met een subtiele shimmers (glans effect), behalve de donker kleur. Ze hebben een geweldige pigmentatie. De onderste zijn de oogscahduw matte kleuren behalve de witte kleur die heeft een shimmery en is goed gepigmenteerd. Zijn er aantal van de matte kleuren wat poederig van textuur maar goed gepigmenteerd. Alle kleuren hebben een zachte textuur, het aanbrengen is makkelijk en mooi blenden met elkaar. De kleuren kan je voor dagelijks ooglooks maken.

Hieronder is de swatches en Full face looks
Boho makeupBoho makeup

Boho Green Make-up – Gypsy Oogschaduw Palette ( Earth )

Boho makeup
Een prachtige Oogschaduwpalette met maar lief 8 nude tinten in zitten. De kleuren kan je voor dagelijks ooglooks meemaken. Mijn favoriete is de bovenste etage en de witte glans oogschaduw (zit in onderste etage) De oogschaduw houder sluit met een handige magneetsluiting. Er zijn handige navullingen verkrijgbaar. Het BoHo Cosmetics Gypsy Oogschaduwpalette shop je bij Solobiomooi.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like