Follow:

Book : Alles behalve oke

Alles behalve oke
Geschreven door Mariska Het is boek tijd. De titel van de boek is “Alles behalve oke”. Lees je mee

Alles behalve oke
Samenvatting :

Izzy O’Neill hier! Straatarme wees, ambitieuze cabaretier en Ongelooflijke Slet, als je de roddelsites tenminste mag geloven…

Izzy had nooit verwacht dat ze op haar achttiende het slachtoffer zou zijn van eeninternationaal online-schandaal. Maar als expliciete foto’s van haar met de zoon van een politicus online komen te staan, laten treiteraars niets van haar heel. Gewapend met een enorme bak nacho’s en haar beste vriend Ajita als steun en toeverlaat, probeert ze het van zich af te lachen. Maar als het dagelijkse slutshaming verergert, leert ze snel dat de wereld tienermeiden niet oké behandelt. Allesbehalve oké zelfs.

De scherpe humor en schokkende realiteit maken Allesbehalve oké een gedurfd, onthullend en noodzakelijk boek. Voor de lezers van Amy Schumers Het meisje met de onderrugtattoo.

Boek : Alles behalve Oke
Na het lezen van “Alles behalve okay” heb ik bewondering gekregen voor de schrijfstijl van Laura Steven. Het boek zit vol humor en de woordkeuzes welke de auteur gebruikt is soms echt briljant. Het kan niet anders dat je dit boek met een glimlach leest. Het leest lekker weg, het verhaal wat verteld wordt, is eigentijds en goed bedacht. Ze geeft in het boek aan dat ze een goudmijn is van hilarische, met emotie doorspekte verhalen. Ik kan niet anders dan dit beamen. Het boek sluit uitstekend aan bij de young adult generatie. Laura Steven is wat mij betreft een echte woordentovenaar. Het is zeker aan te raden om kennis te maken met Laura Steven. Je zult er geen spijt van krijgen.

Alles behalve oke | Jeugd- en kinderboeken | Paperback | Karakter Uitgevers | ISBN 978 90 4521 208 1 | 304 pagina’s | € 17,99

Liefs,
Mariska

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like