Follow:

Born Pretty Store Nail Art Stamping Plate Tropical Punch-L003

Born-PSL003a Vorige week maandag liet ik jullie een image plate nail art zien. In dit blogpost ga ik de tweede image plate nummer L003 die ik heb binnenkregen laten zien. Kijk jullie mee

Born-PSL003aa De tweede image plate heb ik weer Troipical Punch serie gekozen. Dit is nummer L003. De image plate zijn ook leuk met planten en gecombineerd met andere pattern. Superleuk om je nagels te versieren. Born-PSL003ab Born-PSL003abb Weer superleuk image plate. Met deze image plate kan je je nagels mooi vrolijke maken. Tropical Punch L003 kost nu USD $2.99, te bestellen op Born Pretty Store Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like