Follow:

Born Pretty Store Nail Art Stamping Plate Tropical Punch-L003

Born-PSL003a Vorige week maandag liet ik jullie een image plate nail art zien. In dit blogpost ga ik de tweede image plate nummer L003 die ik heb binnenkregen laten zien. Kijk jullie mee

Born-PSL003aa De tweede image plate heb ik weer Troipical Punch serie gekozen. Dit is nummer L003. De image plate zijn ook leuk met planten en gecombineerd met andere pattern. Superleuk om je nagels te versieren. Born-PSL003ab Born-PSL003abb Weer superleuk image plate. Met deze image plate kan je je nagels mooi vrolijke maken. Tropical Punch L003 kost nu USD $2.99, te bestellen op Born Pretty Store Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply ingrid

  wat super leuk. maar ik vraag me af. is het makkelijk om te gebruiken?

  02 October 2019 at 15:00
 • Reply nicole orriens

  Je nagels zien er erg mooi uit.

  01 October 2019 at 11:12
 • Reply rachel

  leuke printjes maar ik heb er geen geduld meer voor 🙁 vroeger wel, kon ik uren mijn nagels doen

  01 October 2019 at 10:37
 • Reply Fleur

  wat een mooie patronen! Daar kun je hele mooie effecten mee op je nagels maken

  30 September 2019 at 16:41
 • Reply Daisy de Vos Burchart

  Wat een leuke motiefjes ook!
  Ik kan er helaas niet mee werken, maar als je dit eenmaal onder de knie hebt, kan je er super toffe nagels mee maken!
  Daisy de Vos Burchart´s last blog post ..Een goede basis is het halve werk

  30 September 2019 at 14:52
 • Reply Krystle/Batboy

  Grappig dit! Niet iets voor mij, maar wel een keer wat anders!

  30 September 2019 at 12:47
 • Reply Simone

  Wat een super leuk effect op je nagels dit! <3

  30 September 2019 at 12:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge