Follow:

Born Pretty Store Stamping nail art plate L002

BPS-Image-Plate-L002 Een tijdje geleden ontving ik een paar image plate voor het reviewen. Als jullie al mij vlog, heb ik de laatste tijd niet zo bezig met nail art. Maar nu heb ik weer zin in om nagellak en nail art te maken. Vandaag een van vier image plate laten zien. Kijk je mee

BPS-Image-Plate-L002aa Op de webshop Born Pretty Store zijn er veel leuke image plates. Kiezen is niet zo makkelijk want tje je wordt hebberig van. Ik heb voor deze image plate is Troipical Punch L002 gekozen. De combinatie van planten en ook andere pattern kan je nail art creëren.
BPS-Image-Plate-L002aab BPS-Image-Plate-L002aabb Superleuk image plate, kost nu USD $3.99. Te bestellen op websop Born Pretty Store

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like