Follow:

Born Pretty Store Stamping nail art plate L002

BPS-Image-Plate-L002 Een tijdje geleden ontving ik een paar image plate voor het reviewen. Als jullie al mij vlog, heb ik de laatste tijd niet zo bezig met nail art. Maar nu heb ik weer zin in om nagellak en nail art te maken. Vandaag een van vier image plate laten zien. Kijk je mee

BPS-Image-Plate-L002aa Op de webshop Born Pretty Store zijn er veel leuke image plates. Kiezen is niet zo makkelijk want tje je wordt hebberig van. Ik heb voor deze image plate is Troipical Punch L002 gekozen. De combinatie van planten en ook andere pattern kan je nail art creëren.
BPS-Image-Plate-L002aab BPS-Image-Plate-L002aabb Superleuk image plate, kost nu USD $3.99. Te bestellen op websop Born Pretty Store

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Melanie Hoogvliet

  Wat een leuke nail art ziet er super leuk uit!

  27 September 2019 at 09:35
 • Reply Manon

  Ahhh dit wilde ik vroeger ook altijd hebben. Jeugdherinneringen dit! Mooi gedaan ook.

  26 September 2019 at 13:12
 • Reply rachel

  hele leuke nail art!! deed ik vroeger echt dagelijks

  25 September 2019 at 11:56
 • Reply Amina

  Dit ziet er echt heel tof uit! Bij jou vind ik het prachtig staan! Zo vrolijk!

  25 September 2019 at 11:16
 • Reply Amy

  Dat ziet er tof uit, super vrolijk! Ik snap wel dat je het leuk vind om zo af en toe nail art te dragen.
  Amy´s last blog post ..Wandelen tussen de paarse pracht in natuurgebied Kampina

  25 September 2019 at 07:53
 • Reply Cynthia

  Grappig! Ik heb mijn nagels meestal niet in zulke mooie designs. Sterker nog, ik wist niet eens dat image plates bestonden! Leuk hoor!
  Cynthia´s last blog post ..Review: Brain Train | Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019

  24 September 2019 at 16:20
 • Reply orriens nicole

  Ik vind het resultaat echt prachtig, en heel kleurrijk.

  24 September 2019 at 14:28
 • Reply Frederique

  Ik heb dat nog nooit gebruikt. Ziet er ideaal uit om eens wat meer aparte nagels te hebben!

  24 September 2019 at 13:55
 • Reply Deb

  Leuke image plate en ook goedkoop vergeleken met MoYou.
  Deb´s last blog post ..Lancôme Idôle Le Parfum én win!

  23 September 2019 at 19:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge