Follow:

Braven 570 HD Wireless Bluetooth Speaker

 photo 2015MobilFunNL1aaaaa_zpszozlidcg.jpg
Heerlijk luisteren naar muziek uit speaker. Vandaag laat ik jullie nieuw gadget speaker aan jullie showen.

 photo 2015MobilFunNL1aaaa_zpsascejfh4.jpg
De speaker zit in eenvoudig doosje. Er zitten een basic handleiding papier en twee kabels (USB kabel en 3.5mm kabel audio). Er zit geen USB powerbank oplader bij dus als je telefoon powerbank oplader thuis heb, die kan je voor deze speaker gebruiken als de batterij onderweg op is.

 photo 2015MobilFunNL1aa_zpsu5feltpd.jpg
Beide zijkant vind je de knopjes waarmee je deze speaker kunt bedienen voor aan/uit, + en – voor volume en een knop voor bellen en er zijn gaatjes voor USB en voor 3,5 mm AUX -uit en -ingang om naar de muziek te luisteren als je de muziek apparaat geen bluetooth heeft. Dat is dus geen probleem!

Deze speaker is zo eenvoudig in te stellen met bluetooth. Van beide kanten komen scherp en superieur geluid. Je kunt je favoriet liedjes luisteren tot wel 10 uur afspeeltijd want deze speaker is ingebouwde met een oplaadbare 1200mAh batterij. De interne microfoon is compatibel met Bluetooth smartphones, FaceTime, Skype, en andere applicaties. Wat een perfecte gadget voor met je familie/vriendinnen Skypeen of conference calls.
 photo 2015MobilFunNL1a_zpsj2vcvs5c.jpg
De speaker is lekker compact, stijlvol, licht en draagbaar. Ik heb er zin in om naar mijn favoriet muziek te luisteren met deze compact bluetooth speaker. Deze universale smartphone accessories is geschikt voor o.a. iPhone, Huawei (mijne, Huawei Ascend P7), Sony, Samsung en nog veel meer merken. Braven 570 HD Wireless Bluetooth Speaker is in drie kleuren beschikbaar rood, zwart en wit en het kost €140.49 nu met korting 60% dan betaal je €56.49. Deze bluetooth speaker van MobileFun.nl en hier kun je niet alleen terecht voor Hoofdtelefoons, iPhone 6S hoesjes.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like