Follow:

Canon 600D de velletje open

Goede morgen! Gisteren morgen ontdekte ik mijn camera Canon 600D de velletje op de voorkant open toen ik de camera pakte 🙁 Eergisteren werkte de camera niet maar daarna gelukkig wel. Wat fijn is dat de camera werkt nog goed, alleen de velletje open (ik noem dat velletje want ik weet het niet hoe dat noemen). Wel beetje vervelend als ik de camera pakt. Deze camera kocht ik op 15 augusuts 2012 – ArtikelArtikel
Untitled
Samsung galaxy fame

Ik ga misschien gewoon lijm geven. Ik ben niet van plan om hem naar Canon service te sturen voor reparatie (de oude camera Canon 500D ligt nog in de kast). Ik heb camera nodig want ik maak dagelijks foto`s met deze camera of met samsung galaxy fame. Zoals jullie weten, kan ik niet hem zonder. Anders word ik gek van 😉 Eigenlijk wil ik die naar Canon service sturen maar niet nu. Nu ben ik bezig aan het sparen (hopelijk lukt het voor een van mij wensen – artikel) voordat deze camera helemaal niet meer werk, moet ik de nieuwe hebben. En als ik nieuw koop, ga ik voor Nikon D5200. Wish me luck!

Share
Previous Post Next Post

You may also like