Follow:

Kids : Wekkerradio SMILEY Smiley

Bigben Wekker
De klok in huis te hebben is het prettig zodat je de tijd weet. Ook in de slaapkamer is het compleet als een klok hangt/staan. Wat nog leuk is dat dankzij een leuke design van de wekker zorgt ervoor dat hij goed staat op alle nachtkastjes. Vandaag laat ik jullie deze coole wekkerradio met LED display voor kinderen zien. Kijk je mee

Bigben Wekker
Bigben Wekkerradio SMILEY Smiley zit in een doos met wat informatie erop en plaatje hoe de wekkerradio eruitzien. Er zitten : een wekkerradio | netstroom | 3 front panels een een handleiding. Deze wekkerradio werkt op netstroom maar is ook geschikt voor batterijen, wel de batterijen moet je zelf regelen want de batterijen (2x LR03 AAA) zijn niet meegeleverd.

Bigben Wekker
Aan de achterkant vind je plek voor batterijen en de netstroom. Aan de bovenkant vind je de knoppen die voor kinderen zorgen ervoor dat deze makkelijk te bedienen is bijvoorbeeld FM radiozender opzoeken zodat de kids elke dag wakker worden met een leuk muziekje. Ook voor doordeweeks en in het weekend kunnen de kinderen twee verschillende werktijden instellen. Als de kinderen een kort dutje willen doen, kunnen ze de nap-functie gebruiken, handig! Kortom een handig wekkerradio.

Bigben Wekker
De voorkant kunnen de kinderen met drie frontjes met verschillende smileys afwisselen zoveel als ze willen. Mijn zoon wilt deze frontje met vol smiley iconen gebruiken. Hoe leuk is dat.

Bigben Wekker
Bigben Wekkerradio SMILEY Smiley is erg leuk voor in de kamer van je kinderen. In de nacht kan je de de tijd goed zien dankzij het verlicht van het scherm, maar wees niet bang dat kinderen wakker liggen door het licht, want het scherm is dimbaar. Bigben Wekkerradio SMILEY Smiley is voor jongens en meisjes voor in hun eigen kamer of ook leuk als cadeautje te geven. Te koop in de speelgoed winkels of online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like