Follow:

Caption Holiday 2018 Collection

Caption Holiday 2018 Collection
It’s the most wonderful time of the year… Caption lanceert 4 prachtige tinten met een frosty finish. De nieuwste collectie is ideaal om iemand te verrassen. Vandaag laat ik deze prachtig Caption Holliday 2018 collectie zien. Kijk jullie mee

Caption Holiday '18 Collection
Alle Caption lakken zijn voorzien van ‘catchy’ namen die ieder hun eigen verhaal vertellen. Zo bestaat de Holiday Collectie uit onder andere Take Me Out Tonight, een warme oudroze kleur met zacht gouden shimmer perfect voor een romantische datenight. Of de sprankelende Dash Of Remorse die je terug laat denken aan een iets té leuke avond uit in de stad.

Caption Holiday '18 Collection
Caption Push the envelopen is een donkere kleur die perfect goed bij je zwarte outfit.

Caption Holiday '18 Collection
Caption Low key love Een mooie wit/zilver die je liever low key blijf met je geliefde.

Caption Holiday '18 Collection
Caption Dash of remorse Een warme nude kleur met met zacht gouden shimmer die je terug laat denken aan een iets té leuke avond uit in de stad.

Caption Holiday '18 Collection
Caption Take me out tonight Een warme oudroze kleur met zacht gouden shimmer perfect voor een romantische date-night

Caption Holiday 2018
Stuk voor stuk is de nagellak een hele mooie tinten met een subtiele shimmers. Het dekt een laag goed. Alle nagellak heeft matte effect. De structuur is heel fijn om aan te brengen en geen strepen achter laten. Dankzij de brede kwast kan je makkelijk en strak langs de nagelriemen lakken.

Caption Holiday '18 Collection
De decembermaand is perfect om iemand te verrassen en de nieuwe Caption Collectie “Holliday 2018 is perfect voor. Alle Caption nagellak bevat geen DBP, toluene, or formaldehyde. De Holiday Collectie is verkrijgbaar vanaf begin december, te koop bij de verkooppunten bij jou in de buurt en online op de webshop van Caption.nl.

Welke kleur(en) spreekt je de meeste aan?

– CAPTION Kleuren & Topeffects € 16,95
– CAPTION Base- & Topcoat € 15,95

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like