Follow:

Beautyzomertrends: wet look en naturel make-up

 photo 2014-5maySmartphonehoesjeNL_zps8f19d449.jpg
De lentezon schijnt in ons gezicht, de vogels fluiten en de bijen zoemen om onze oren. Het zijn allemaal tekenen dat de zomer er weer aan komt. Dat betekent ook een verse portie beautyzomertrends! Lees snel verder.

Frisse oceaanlook
Celebraties als Miley Cyrus en Beyonce zagen we er al mee: de wetlook. Dat is een kapsel waarbij het lijkt alsof je net uit de zee bent gekomen. Je kunt je haar los of vast dragen, warrig of met een scheiding. Het is net wat bij jou past. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Zoek op je tablet op YouTube de vele mode- en haarstijlvloggers en je vindt zo tientallen instructiefilmpjes!

Nude
Ben jij van veel make-up en een dikke laag foundation? Dan is het tijd om dat op te bergen in je kast want deze zomer draait het allemaal om de ‘naakte’ look. Weinig of geen make-up is dan helemaal hot. Een beetje waterproof (voor tijdens het zwemmen) mascara, wat lipgloss en een beetje lippotlood zijn al voldoende. Dat scheelt tijd in de ochtend en plek in je tas. Zonder make-uptas bij je heb je meer plek om je grote smartphone op te bergen. Zorg je wel voor een Golla hoesje voor je nieuwe toestel?

De zon in je gezicht
Met zo’n frisse oceanlook en weinig make-up op ben jij helemaal klaar voor een heerlijk dagje strand. Maar let er wel goed op dat je je huid op zo’n dag goed verzorgt. Die urenlange zonnestralen doen je het namelijk niet veel goeds. Smeer je om de twee uur in om verbranding te voorkomen en smeer je thuis weer in met aftersun. Dat is ook noodzakelijk als je niet verbrand bent. Daardoor krijgt je huid namelijk de kans af te koelen na een dag vol in de zon te zijn geweest.

Ook belangrijk om je huid te laten afkoelen is nachtcrème. Men denkt soms dat de nachtcrème iets alleen voor de winter is, maar zo’n vette crème na een warme dag voelt heerlijk aan op je gezicht. Zo geef je je huid ook wat rust.

Op zoek naar een crème die bij jou past? Pak je Tab 4 10.1 erbij en bekijk eens de fora van de verschillende beautymerken. Klanten delen daar hun ervaringen, dus geheid dat jij daarna de keus kunt maken voor een perfecte crème voor jou.

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share
Previous Post Next Post

You may also like