Follow:

Celebrity fragrance

 photo 2016CelebrityParfum1aa_zpsdyu2dbkm.jpg
Zo veel parfum heb ik niet maar show ik toch ze wel aan jullie. De celebrity parfum die ik ga aan jullie laten zien. Ze zijn vrij aal een tijdje al in mijn beautykast staan. Kijk jullie mee

 photo 2016CelebraticeParfume1a_zpsyklkbbto.jpg
Wat ik leuk van de parfum is, naast de heerlijke geuren, ook de vorm van de flacon. In algemeen ben ik geen fan van geuren van artiesten maar ik ben nieuwsgierig naar en zwak voor prachtig, leuk en schattige flacon. Vandaar dat ik toch aantal artiesten parfumes heb.

 photo 2016CelebrityParfum1ab_zpslrxmexnz.jpg
Katy Perry parfum Killer Queen collectie heeft de vorm van een edelsteen met ouden kroon behalve die van Royal Revolution.
Killer Queen : De flacon heeft een dieprode bordeauxkleuren (denk aan een koninklijke mantel). Het is een lekker iets bloemig geur die niet al te zwaar is. Voor overdag of een feestgelegenheid is deze geur prima te dragen. De geur blijft redelijk goed hangen. De flacon is in met een inhoud van 15ml en dat vind ik prima. Ik heb hem bij Kruidvat gekocht.
Royal Revolution : Deze heeft andere kleur kroon. Een hele lekker zoete geur die redelijk goed lang hangen. Ook is deze geur geschikt voor dagelijks overdag of een feestgelegenheid. Deze heb ik ook bij Kruidvat gekocht en heeft in een kleine flacon met een inhoud van 15ml.
Oh so sheer : Een lekkere fruitig een beetje bloemig en zoet, niet al te zwaar.

De flacon is het wel leuk, alleen kunnen ze niet laten staan, laat dus ze liggen. En ik heb geen koninklijke gevoel met deze geuren. Oh so sheer vind ik toch de lekkerste geur van alle deze killer Queen collectie. Ik moest hem halverwege de dag wel bijwerken

 photo 2016CelebrityParfum1ae_zpskucxin0i.jpg
Nog andere vrouwelijk artis parfum en deze keer van de zangeres Britney Spears. Ik had ooit andere Britney Spears parfum (die al aan mijn nichtje gegeven, het ruikt lekker). Toen ik bij Action was, zag ik deze parfum Britney Spears Radiance met een inhoud van 50ml staan en voor lekkere prijs (alleen weet ik niet meer hoeveel) heb ik hem gekocht. De flacon gedecoreerd met lichtblauwe en roze steentjes. Een heerlijke fruitig met bloemig vleugeltje en een kruidig, al niet te zwaar. De Jasmine is meer aanwezig van deze geurtje. Het blijft de geur goed hangen. Het is geschikt voor dagelijks overdag en ‘s avonds.

 photo 2016CelebrityParfum1ac_zpsyq22zrxw.jpg
En weer een wereldberoemde zangeres Beyonce. Beide parfum heb ik gekocht in de winkels hier in de buurt.
Rise : De dop lijkt op een rots en of een kristal in goudkleurig. Een bloemengeur met een licht zoet geur, niet zo zwaar. Het is geschikt voor dagelijks overdag en ‘s avonds. Deze parfum is met inhoud van 30ml.
Pulse De Flacon is simpel met aparte zilver dopje. Een heerlijk zoetig fris geur met een subtiele citroen geur goed aanwezig. Het is geschikt voor dagelijks overdag en ‘s avonds. Met verjaardagscadeaubon heb ik deze parfum met inhoud van 15ml gekocht bij DA.

Van deze twee Beyonce parfum is Pulse voor mij de lekkerste. De geur blijft goed hangen. Loop van de dag moest ik wel bijwerken vooral parfum Rise.

 photo 2016CelebrityParfum1ad_zpssmyj342p.jpg
Toen de wereldberoemde zangeres Gwen Stefani parfum Harajuku lover lanceerde, stonden deze collectie op mij wishlist. Tja..door superleuk pop flacon (pop dopjes) wil ik ze op mijn beautykast staan. Zijn ze niet schattig om als decoratie 😉 Toen ik bij Kruidvat actie zag, moest ik ze scoren en maar vier Harajuku lover poppetjes gescoord. De blonde poppetje was toen al uitverkocht, denk ik.
Love : de pop dopje is cute. Een lekker zoet bloemig en sensueel parfum.
LIL Angel : bloemig fruit zoet snoep geur.
Music : een bloemig fruitige geur.
Baby : een musk met gepoederd parfum.

De geuren ruiken stuk per stuk lekker maar voor mij is toch alleen de geur van Baby de lekkerste. De geuren ruiken goed redelijk lang hangen. Alle flacon is met inhoud van 30ml. Het is geschikt voor dagelijks overdag en ‘s avonds

 photo 2016CelebrityParfum1af_zps3pmg6h1z.jpg
JLO Glow after Dark heb ik best al lang gekocht toen zelf nog geen kindje. De flacon heeft een vrouwelijk figuur in zilver met daarop JLO tekst (afkorting van haar naam). Ik spuit hem voor alleen in de herfst of winter. De geur vind ik geschikt voor deze seizoen. Een bloemig fruit en een subtiele warm kruidig, iets zwaar en daar hou ik van. Het blijft de geur goed hangen. Het is geschikt voor dagelijks overdag en ‘s avonds en oof een feestgelegenheid.

 photo 2016CelebrityParfum1ag_zpsuuvfszei.jpg
Jonge groep jongen “One direction” Our moment. In kort : Een frisse fruitige en bloemig geurtje. De flacon heeft een zacht roze kleur en kroon dop, deze met inhoud van 50ml. Het is geschikt voor dagelijks overdag en ‘s avonds.

 photo 2016CelebrityParfum1ah_zpsrfawoimc.jpg
Wie ken niet Justin Bieber? een wereldberoemde zanger. Ook heeft al eigen parfum lijn o.a. deze oude collectie The Key. Een bloemig fruitige geur. Het is geschikt voor dagelijks overdag en ‘s avonds.

 photo 2016CelebraticeParfume1aa_zpsg8cozi0g.jpg
En hoewel ik geen fan van geuren van artiesten ben, maar door een leuk, mooie flacon wil ik ze wel hebben en bovendien vind ik het altijd leuk om nieuw geurtje te ontdekken en ook af te wisselen. Mijn favoerit is zeker die van JLO Glow after Dark, Britney Spears Radiance, Harajuku lover Baby en Beyonce Pulse.

Welke Celebrity fragrance raad je mij aan? Laat in de comment achter

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like