Follow:

Salt On The Earth deodorant

 photo 2017SaltOfEarth1aa_zpshqnugrbh.jpg
De nieuwste generatie deodorant is gearriveerd in Nederland! En dat is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke bescherming tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. Salt of the Earth is een 100% veilige formule gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout waarmee je langdurig beschermd bent tegen nare geurtjes. Dat zou fijn zijn. Ik ontving vier producten en alle vier heb ik uitgetest. Vandaag deel ik mijn ervaring met je. Lees je mee?

Salt of the Earth deodoranten die ik heb binnengekregen zijn : Salt of the Earth Classic Stick, Salt of the Earth Natural Spray, Salt of the Earth PureAura Spray Lavender & Vanilla en Salt of the Earth Rock Chick Stick.

Salt of the Earth deodoranten zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij. 100% natuurlijk, 100% effectief!

 photo 2017SaltOfEarth1ab_zpsjcajj9lq.jpg
Salt of the Earth Classic Stick is een harde deodorant. De steen is best groot. Het kan dus lang meegaan. Voordat je hem gebruik, laat je hem eerst een beetje nat maken. Deze stick deodorant heeft geen geurtje. Dat vind ik persoonlijk niet erg. Gedurende hele dag heb ik geen last van nare geurtje en geen gekke gele vlekken. Yes!

 photo 2017SaltOfEarth1ac_zpsx5tj0unl.jpg
Salt of the Earth Natural Spray bevat huidverzorgende aloë vera, het is dus geschikt voor de gevoelige huid. Deze Natural Spray deo is geurloos. Ik deed twee spray met oksel en aan het einde van de dag ruik ik een heel heel klein beetje nare geurtje.

 photo 2017SaltOfEarth1ad_zpscsrdsmxx.jpg
Salt of the Earth Rock Chick Stick is exact dezelfde net als de Classic Stick. Een harde stick deodorant en geurloos. Wat de enige anders is de label. De label ziet er een funky uit. Leuk om in je tas mee te nemen. Ook is deze deodorant werkt fijn. Geen last van nare geurtje. Oh yeahh!

 photo 2017SaltOfEarth1ae_zpsuncclbam.jpg
Salt of the Earth PureAura Spray Lavender & Vanilla is de enige 100% natuurlijke deodorant met een geurtje. Ik ben niet zo van deodorant met geurtje. Ik gebruik altijd geurloze deodorant. Maar de geur uit deze deodorant spray is niet zo sterkt en heeft een heerlijk frisse geur. Dit product bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën. Deze deodorant helpt ook tegen nare geurtje. Yes..yes..!

 photo 2017SaltOfEarth1aaa_zpscjq6ibcc.jpg
Deze nieuwe deodorant Salt On The Earth is in twee soorten “Stick en Spuitflacon”. De stick deodorant is geen gekke gevoel, alleen een keihard steen over je oksel wrijven maar beide varianten stick deodorant werken goed en de hele dag ruik je geen nare geur. Bij deze Spray systeem kan ik wel voelen dat ik een deodorant gebruikt waar ik het gesprayd had, alleen valt wel een paar druppeltjes uit langs de oksels. Maar het is niet zo erg want je kunt met doekje drogen. De deodoranten kosten vanaf €7,49 – €8,49 (die met geur is iets duurder). De prijs vind ik zelf een redelijke prijs voor een deodorant die zo natuurlijk met het resultaat dat je geen last meer van nare geurtje en geen witte of gele streppen achter op je kleding. I love it. De deodorant is geschikt voor iedereen. Shop je ze bij de drogisterijen of online op saltoftheearthdeodorant

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like