Follow:

Salt On The Earth deodorant

 photo 2017SaltOfEarth1aa_zpshqnugrbh.jpg
De nieuwste generatie deodorant is gearriveerd in Nederland! En dat is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke bescherming tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. Salt of the Earth is een 100% veilige formule gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout waarmee je langdurig beschermd bent tegen nare geurtjes. Dat zou fijn zijn. Ik ontving vier producten en alle vier heb ik uitgetest. Vandaag deel ik mijn ervaring met je. Lees je mee?

Salt of the Earth deodoranten die ik heb binnengekregen zijn : Salt of the Earth Classic Stick, Salt of the Earth Natural Spray, Salt of the Earth PureAura Spray Lavender & Vanilla en Salt of the Earth Rock Chick Stick.

Salt of the Earth deodoranten zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij. 100% natuurlijk, 100% effectief!

 photo 2017SaltOfEarth1ab_zpsjcajj9lq.jpg
Salt of the Earth Classic Stick is een harde deodorant. De steen is best groot. Het kan dus lang meegaan. Voordat je hem gebruik, laat je hem eerst een beetje nat maken. Deze stick deodorant heeft geen geurtje. Dat vind ik persoonlijk niet erg. Gedurende hele dag heb ik geen last van nare geurtje en geen gekke gele vlekken. Yes!

 photo 2017SaltOfEarth1ac_zpsx5tj0unl.jpg
Salt of the Earth Natural Spray bevat huidverzorgende aloë vera, het is dus geschikt voor de gevoelige huid. Deze Natural Spray deo is geurloos. Ik deed twee spray met oksel en aan het einde van de dag ruik ik een heel heel klein beetje nare geurtje.

 photo 2017SaltOfEarth1ad_zpscsrdsmxx.jpg
Salt of the Earth Rock Chick Stick is exact dezelfde net als de Classic Stick. Een harde stick deodorant en geurloos. Wat de enige anders is de label. De label ziet er een funky uit. Leuk om in je tas mee te nemen. Ook is deze deodorant werkt fijn. Geen last van nare geurtje. Oh yeahh!

 photo 2017SaltOfEarth1ae_zpsuncclbam.jpg
Salt of the Earth PureAura Spray Lavender & Vanilla is de enige 100% natuurlijke deodorant met een geurtje. Ik ben niet zo van deodorant met geurtje. Ik gebruik altijd geurloze deodorant. Maar de geur uit deze deodorant spray is niet zo sterkt en heeft een heerlijk frisse geur. Dit product bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën. Deze deodorant helpt ook tegen nare geurtje. Yes..yes..!

 photo 2017SaltOfEarth1aaa_zpscjq6ibcc.jpg
Deze nieuwe deodorant Salt On The Earth is in twee soorten “Stick en Spuitflacon”. De stick deodorant is geen gekke gevoel, alleen een keihard steen over je oksel wrijven maar beide varianten stick deodorant werken goed en de hele dag ruik je geen nare geur. Bij deze Spray systeem kan ik wel voelen dat ik een deodorant gebruikt waar ik het gesprayd had, alleen valt wel een paar druppeltjes uit langs de oksels. Maar het is niet zo erg want je kunt met doekje drogen. De deodoranten kosten vanaf €7,49 – €8,49 (die met geur is iets duurder). De prijs vind ik zelf een redelijke prijs voor een deodorant die zo natuurlijk met het resultaat dat je geen last meer van nare geurtje en geen witte of gele streppen achter op je kleding. I love it. De deodorant is geschikt voor iedereen. Shop je ze bij de drogisterijen of online op saltoftheearthdeodorant

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Deb

  Ik ben heel benieuwd naar deze deo’s. Ik maak eerst mijn Sanex deo op want ik vind de geur niet zo geweldig (werking is wel top) en daarna wil ik deze proberen in de geur Lavender & Vanilla. Ik hecht toch wel waarde aan een lekker geurtje 😉
  Deb´s last blog post ..Blogger’s favourites: Summer must haves 2017

  08 June 2017 at 22:13
 • Reply Bianca

  Helemaal top, geen gele strepen meer in m’n witte blouse! Dat wil ik ook wel!

  08 June 2017 at 22:11
 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Ik gebruik zelf al jaren een hele fijne deo van Rexona, en zal niet echt snel overstappen denk ik.
  Susan | susanblogt.nl´s last blog post ..K-POP ROLLERSKATE DISCO PARTY MET PEI YIN

  08 June 2017 at 21:06
 • Reply cindy

  Perfect zonder alcohol! Mijn nummer 1 haat in deo’s deze komen op het verlanglijstje! Ze zien er ook heel mooi uit 🙂

  08 June 2017 at 19:55
 • Reply Sophie

  Wat een leuke sticks! Ik heb nog nooit van dit merk gehoord! Gemaakt van zout? Zo uniek! Toffe verpakking ook, ga ze wellicht eens proberen!

  08 June 2017 at 19:29
 • Reply Eva

  Oh deze klinken heel fijn! Ik heb nu zelf ook een stick deodorant dus deze wil ik zeker een keertje proberen 🙂
  Eva´s last blog post ..OOTD: streepjes all the way!

  08 June 2017 at 18:11
 • Reply Nienke

  Wauw, klinkt goed en handig voor op reis! Ik ben erg benieuwd naar deze producten.
  Nienke´s last blog post ..Telefoonhoesjes van Hoesjes-outlet.

  08 June 2017 at 17:52
 • Reply Willem Meester

  Ik word blij van bedrijven die groen de markt op gaan. In mijn ogen zijn we ook in een tijd beland dat we niet anders kunnen. Verder ziet je blog er super netjes uit. Complimenten.

  08 June 2017 at 17:26
 • Reply Melissa

  Dat zou wel eens wat wezen voor mijn man. Toch maar eens een keertje uitproberen. .. ?

  08 June 2017 at 17:22
 • Reply Evelien

  Ze klinken echt ideaal!

  08 June 2017 at 17:07
 • Reply Vlijtig Liesje

  Die spray zou ik best eens willen proberen. De stick niet. Die lijkt me ook niet zo fris gewoon. En van mij mag het best een geurtje hebben.
  Vlijtig Liesje´s last blog post ..Klop eens op je koelkastdeur!

  08 June 2017 at 16:33
 • Reply Peggy

  Leuke sticks! Nog nooit van dit merk gehoord, maar super leuk dat het van zout is gemaakt! Ziet er ook nog eens leuk uit! Wellicht eens proberen!
  Peggy´s last blog post ..ESTÉE LAUDER x VICTORIA BECKHAM

  08 June 2017 at 15:09
 • Reply Sarah

  Wat een mooie foto’s..wow! En ik heb deze deo’s al zo vaak voorbij zien komen dat ik ze echt maar eens een keer moet gaan aanschaffen want het klinkt hartstikke goed.

  08 June 2017 at 12:27
 • Reply Kayla

  Ik ben hier wel benieuwd naar!
  Kayla´s last blog post ..Beauty Store: The Make Up Spot

  08 June 2017 at 11:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge