Follow:

Cien Waterproof mascara

2017_Cien_Mascara1a
Waterproof mascara wil ik graag dragen vooral nu in de zomer want tja in de zomer speelt graag met water of zwemmen in de tuin. Gewoon met water te maken. Maar voor als uitgaan ofzo. Is Cien waterproof mascara bevalt goed of niet? Lees gauw je mee

2017_Cien_Mascara1aa
Cien Waterproof mascara zit in blauwe huls met daarop tekst “Waterproof Mascara”. Dat is duidelijk dus. De mascara heeft korte borstel maar het is prima in gebruik. In het echt geeft de mascara mooi spreid wimpers effect, volume is niet zo veel maar voor mij korte wimpers is voldoende volume. En wat nog voor mij belangrijk is dat deze mascara en Yes ..yes het is waterproof mascara, geen lopende zwarte onder rondom mijn ogen. Het schoonmaken is makkelijk met make-up remover, je hoeft het niet hard te bunnen. Voor €1,99 kocht ik deze mascara bij Lidl.

Welke budget waterproof mascara raden jullie mij aan?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Bertine

  wat een koopje!!
  Bertine´s last blog post ..Ik ben het ‘spring maar in mijn bakfiets’ sneakertype

  05 August 2017 at 21:47
 • Reply Corinne

  Dat is nog eens een mooi prijsje! Ik moet zelf helaas altijd voor een hypo allergeen mascara gaan, anders krijg ik ontzettend last van mijn ogen.

  05 August 2017 at 12:58
 • Reply Daniëlle

  Die ziet er prima uit. Binnenkort ook maar een testen!
  Daniëlle´s last blog post ..Food: Blue Frisdrank

  04 August 2017 at 22:43
 • Reply Carrieremamma

  Altijd goed om te weten en voor dat geld ook niet erg als je hem laat liggen op vakantie.
  Carrieremamma´s last blog post ..Familie Fotoshoot!

  04 August 2017 at 19:43
 • Reply Kayla

  Dit lijkt me een prima mascara! Ik gebruik momenteel een hele fijne mascara van Essence, die geeft super veel volume (Lash Princess). Helaas gaat deze mascara binnenkort uit het assortiment dus ik moet weer opzoek naar een nieuwe favoriet 🙁 Met waterproof mascara’s heb ik niet zo veel ervaring.
  Kayla´s last blog post ..Gespot: Huda Beauty Foundation

  04 August 2017 at 19:17
 • Reply Deb

  Klinkt als een fijne budget-proof mascara! Zelf houd ik ervan als een mascara net iets meer drama effect geeft, deze mascara vind ik dan ook net iets te subtiel. Maar dat is een kwestie van smaak. Ik gebruik zelf graag The Colossal Volum Express waterproof Mascara van Maybelline.
  Deb´s last blog post ..OGX Fight Fallout Niacin3 & Caffeine shampoo en conditioner

  04 August 2017 at 19:04
 • Reply nicole

  Wat leuk dat zo’n goedkope mascara van de Lidl nog goed is ook zeg! Ik ken het merk Cien wel, en koop er wel eens doucheschuim van.
  nicole´s last blog post ..Honkvast: van oude huizen, de mensen die blijven

  04 August 2017 at 18:53
 • Reply Nienke

  Klinkt goed zeg! Wist niet dat ze naast zeepjes en douchegel ook make-up verkochten. Ik vind over het algemeen alle mascaras van Catrice erg fijn.
  Nienke´s last blog post ..Happylist of the month July.

  04 August 2017 at 13:04
 • Reply Marielle

  Ik ben fan van Essence mascara’s! Die zijn ook lekker buget en maken je wimpers mooi vol!

  04 August 2017 at 11:47
 • Reply Gemma

  Zelf ben ik niet zo van de waterproof mascara, maar als ik jou verhaal zo lees hoef je niet zo hard te boenen. Het is het overwegen waard om deze eens te proberen. Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!
  Gemma´s last blog post ..10 Redenen om de online cursus te volgen

  04 August 2017 at 10:37
 • Reply Emmy van Meir

  Ik dacht altijd dat Cien niet zo goed was, omdat ik de lipstick zo erg droog vind. Ik ga er toch eens eentje halen om zelf te testen
  Emmy van Meir´s last blog post ..5 manieren geld te verliezen met beleggen

  04 August 2017 at 10:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge