Follow:

Snail Star Facial Sheet Mask

Snail Star Mask
Het is tijd om even te relaxen. Voor me time heb ik mijn gezicht te verwennen met deze Facial Sheet Mask. Lees je wat ik ervan vind

Snail Star Mask
Snail Star Mask
Snail Star Facial Sheet Mask zit in een sachet. Dit masker is een tissue masker. Op de achterkant vind je informatie. Dit tissuemasker bevat avocado-olie en capuacu boter die voor de huid verzorgen en beschermt tegen uitdroging. Bovendien kalmeert de aloë vera de huid. Dit tissuemasker heeft genoeg vochtig en het ruikt aangenaam. De formaat is te groot maar het is beter dan te klein, vind ik. Na ongeveer 10-15 minuten laten intrekken, kan je het masker eraf haalt, de rest van de vloeistof kan je die op je huid zacht rond masseren. Ik spoel meestal eerst met lauw warm water en daarna koude water. Mijn huid voelt lekker zacht aan. Ik vind het een handig masker zo`n tissuemasker en ook een fijne masker. Lekker voor in het weekend of me time je gezicht te verwennen met dit tissuemasker. En je kunt ook hem meenemen op vakantie of weekendje weg. Ik kocht dit masker bij de Action.

Heb je ervaring met dit Snail Star Facial Sheet Mask?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Pink Lady

  Leuk zo’n sheet mask, geen gedoe met vieze vingers!

  25 May 2018 at 22:15
 • Reply Luc van de Wiel

  Leuk artikel!
  Luc van de Wiel´s last blog post ..Het meisje met de gele jas

  25 May 2018 at 08:55
 • Reply Bryan

  Lijkt me een heel leuk product om te gebruiken
  Bryan´s last blog post ..Wat te doen bij een vliegtuigcrash? Hier zijn 5 tips

  25 May 2018 at 06:23
 • Reply Laura | I scream beauty

  Nog nooit van gehoord! Maar leuk om over te lezen!

  24 May 2018 at 21:55
 • Reply Sonja

  Altijd lekker een masker! Ik hou eigenlijk van alle soorten!
  Sonja´s last blog post ..Makkelijke schoenen dat is toch voor oma’s? | RIEKER

  24 May 2018 at 20:14
 • Reply bychristiana

  Ik ken dit merk nog niet. De laatste tijd gebruik ik wel steeds vaker sheetmaskertjes. Maar het allerlekkerst vind ik altijd toch overnight maskers, die je lekker gedurende de nacht kan laten zitten.
  bychristiana´s last blog post ..Review Cenzaa Global cocooning bodylotion

  24 May 2018 at 19:41
 • Reply Marleen

  Ik ken het niet maar zelf ook maar weer eens n maskertje doen. Te lang geleden.
  Marleen´s last blog post ..Wanna boost with the Chicamoms?/Ben jij die blogger/vlogger die mee wil boosten met de Chicamoms?

  24 May 2018 at 18:40
 • Reply Balou

  Gezichtsmaskertjes zijn altijd heerlijk, dit merk was ik nog niet bekend mee…

  24 May 2018 at 17:40
 • Reply Charel

  Kende het merk ook nog niet! Ik ben wel altijd op zoek naar mooie nieuwe merken hihi! Maskers zijn altijd goed toch haha

  24 May 2018 at 11:36
 • Reply Nienke Hilbrands

  Ik kende het merk nog niet, leuke review om te lezen!
  Nienke Hilbrands´s last blog post ..Seedlip alcoholvrije drankjes

  24 May 2018 at 09:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge