Follow:

Snail Star Facial Sheet Mask

Snail Star Mask
Het is tijd om even te relaxen. Voor me time heb ik mijn gezicht te verwennen met deze Facial Sheet Mask. Lees je wat ik ervan vind

Snail Star Mask
Snail Star Mask
Snail Star Facial Sheet Mask zit in een sachet. Dit masker is een tissue masker. Op de achterkant vind je informatie. Dit tissuemasker bevat avocado-olie en capuacu boter die voor de huid verzorgen en beschermt tegen uitdroging. Bovendien kalmeert de aloë vera de huid. Dit tissuemasker heeft genoeg vochtig en het ruikt aangenaam. De formaat is te groot maar het is beter dan te klein, vind ik. Na ongeveer 10-15 minuten laten intrekken, kan je het masker eraf haalt, de rest van de vloeistof kan je die op je huid zacht rond masseren. Ik spoel meestal eerst met lauw warm water en daarna koude water. Mijn huid voelt lekker zacht aan. Ik vind het een handig masker zo`n tissuemasker en ook een fijne masker. Lekker voor in het weekend of me time je gezicht te verwennen met dit tissuemasker. En je kunt ook hem meenemen op vakantie of weekendje weg. Ik kocht dit masker bij de Action.

Heb je ervaring met dit Snail Star Facial Sheet Mask?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like