Follow:

Collectieve shoplog : hoesjes, Slinggrip

Shoplog Aliexpress
Al een paar weken heb ik een nieuw smartphone en om hem te beschermen heb ik hoesje en andere accessories nodig. Vandaag show ik shoplog aan jullie. Kijk mee…

 photo 2017Shoplog-Alieexpress5a_zps69uavl7x.jpg
Zonder hoesje voel ik me niet zo prettig om mijn smartphone overal mee te nemen dus heb op Aliexpress rondgesnuffeld en ik heb deze hoesje Moto G5 besteld maar het blijkbaar voor Moto G5 Plus $2.94 dus iets te groot. Gelukkig heb ik de goede besteld maar die kwam iets later. Ultra Clear Front Transparent LCD $0.98 en Mirror Soft TPU Back Cover $0.90 – 1.28, niet voor MOTO G5 maar ik ga knippen en plakken op Moto G5 hoesje. Verder kan ik niet meer zonder Slinggrip $1.19 en twee Slinggrip $0.82

 photo 2017Shoplog-Alieexpress5aaa_zpswpmmrodx.jpg

 photo 2017Shoplog-Alieexpress5aa_zpsgysyhx43.jpg
Deze hoesje de goede formaat voor MOTO G5 Embossing PU Leather Flip Phone Case $2.62 – 2.99

Nog andere Aliexpress aankopen die niet met smarpthone te maken. Ik heb een keyboard hoesje voor HP noteboek en nail art kwastje

Dat was het mijn Aliexpress shoplog. Wat hebben jullie op Aliexpress geshopt?

  
[note]Vandaag zwem kijkles en dan gaan wij verder naar LEGO Expositie. Nog nooit geweest dus heb er zin. Pssst Djess weet van niks 😀 [/note]

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like