Follow:

Dagdroom op 15.03.09

Dagdroom 15maart09 Toen Ik die plaatje zag op een folder “Oh… Ik wou daar zijn. Het lijkt mij heerlijk als ik daar zou zijn”. Ik liet dit naar myn lieve man zien en Ik vroeg hem “Wil jij ook mee, lieverd als ik naar daar toe ga?” Hij zei “Wat dacht je? Natuurlijk, Ik ga mee, lieverd!” Ok..! Trek je zwembroek maar aan, vergeet niet boek meenemen dan kan je lekker rustig lezen en Ik neem niet alleen boeken maar ook myn mini laptopjeeeee (dit in een van myn wensen).

Op afbeelding hierboven staan wij in onze zwemkleding en we hebben een zandkasteeltje gemaakt. We hebben heel veel zin in.

Heerlijk he..! Relaaaaaaxz samet met geliefde (echtegenoot, vriend/in, families, schoonfamilies er bij), lekker niks doen in rustige plek, mooie uitzicht. Achter ons is villa met zwembad natuurlijk en dus we kunnen lekker gaan barbequen en met rode wijn bij (Ik hou van gegrillde zeevructen, vless) en dan naar de zeewater of zwemmen om ff lekker af te koelen. Als ik wat leuks wil, kan Ik klikken…3x en kooooooopen.

Dit is een droom van my zondagdroom

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like