Follow:

Win 1x 4 kaarten ‘Doe’s Gek’

Het is bijna herfstvakantie. Voor dagje uit in de herfstvakantie (24, 25, 26 en 27 oktober 2019) is er superleuk kinderevenement Doe’s Gek in de IJsselhallen in Zwolle. Doe mee en maak kans op 4 kaarten Doe’s Gek in Zwolle. Kijk hier hoe je deze tickets kunt winnen


Bij Doe’s Gek hebben wij vele soorten activiteiten voor de kinderen: springkussens, een kermis, een kinderboerderij, een gamehal, Lego, pannavoetbalkooien en nog veel meer. Ook hebben wij verschillende live-shows zoals de Telekids Musical School, de Dinosaurus Experience Show en een Zeemeerminnenshow. Verder treed ook Jeugdcircus Pavarini op, kinderen worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Dit jaar hebben we ook een open-podium waar kinderen aan elkaar hun ‘gekste’ talenten kunnen laten zien.

Hieronder vindt u informatie over het kinderevenement Doe’s Gek:
Datum: 24 oktober t/m 27 oktober 2019
Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011AB Zwolle
Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur.

Ticketinformatie
Tickets zijn vanaf 10 september 2019 verkrijgbaar.
Online tickets: €12.50
Aan de kassa: €14.50 per persoon
Kinderen 0-3 jaar gratis
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op doesgek.nl


Overige bijzonderheden:
De IJsselhallen beschikt over meer dan genoeg parkeerplaatsen
De IJsselhallen is op 7 minuten lopen van het treinstation Zwolle


Win! 1x 4 kaarten – GESLOTEN

In samenwerking met Doe`Gek mocht ik 1x 4 tickets weggeven. super leuk toch! Leuk dag je uit met je kinderen of nichtjes neefjes. Wat moet je doen om kans te maken op deze te superleuk prijs?
1. Volg dhini via één van deze kanalen: Instagram dhininl | Facebook dhini.nl en laat een reactie achter onder het bericht over de winactie.
2. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres).
3. De winactie loopt tot 15 oktober 2019.
5. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaarde kun je een kijkje nemen in privacyverklaring

Spelvoorwaarden Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. De winactie loopt tot 15 oktober 2019. De winnaar wordt willekeurig geselecteerd door middel van random loting. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost is Persbericht en samenwerking. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like