Follow:

Dagje uit : Ikea

Voordat voorjaarsvakantie begon, zei DJ al dat hij graag naar Ikea gaat. En speciaal voor DJ zijn pa vrijdag vrij genomen en samen hebben wij naar Ikea gereden. Ik heb filmpje gemaakt en zoals eerder verteld op vorige blogpost, is mijn laptop vol dus ik kan niet de filmpje of foto`s bewerken. Ja…DJ`s voorjaarsvakantie bestemming is Ikea hi..hi…Hier zijn enkele foto`s van DJ`s voorjaarsvakantie dagje in Ikea 😉

Untitled
Zoals gewoonlijk werd DJ vroeg wakker en ik ging met hem mee naar beneden. DJ deed alle lampen aan en als buiten lichte genoeg is dan alle gordijnen openen. Goed he! Papa waker en al gedoucht dan tijd voor ons om te douchen en na pap klaar met onbeet dan reden wij richting Ikea toe. Het weer was prachtig, alleen wel brrr de wind. Bij Ikea…onze mini directeur was aan het bellen 😉 na een paar blokjes gerondje kreeg DJ dorst van dan even bijtanken. Bij de kinderafdelling was DJ helemaal los en lekker liggen op de winkelwagen terwijl ik rustig rondsnuffelen.

Untitled
Die groot poef lijkt mij lekker voor mij voor bank zodat mijn voeten lekker kunnen laten liggen en de kussen opbergen. Even zoet die DJ in Ikea paradijs 😉 Elke dingen proberen en dan tijd voor lunch…yum en toen zag ik dat beide dezelfde strepjes aan. Leuk he…matching father and son. Dan gingen wij naar de kassa….en dat was DJ`s dagje uit in zijn voorjaarsvakantie dit jaar. Hopen maar volgende vakantie is anders dan naar Ikea.

Oja… mijn mama heeft wat gekocht en DJ heeft de rel gekocht die thuis gelijk met pap samen spelen.

Salam manis,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like