Follow:

Dagje uit : Jurassic Kingdom in Schiedam

2018 Jurassic Kingdom
Al een paar keren keek mijn zoon naar de reclame Jurassic Kingdom op de TV en hij zei “kijk mam..de dinosaurus”. Ja.. dat heb ik gezien ja zei ik dan. En toen waren wij vorige week de de tentoonstelling Jurassic Kingdom in het Prinses Beatrixpark in Schiedam geweest. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee


2018 Jurassic Kingdom
De dinosaurussen van dichtbij heb ik nog nooit gezien, bedoel neppe dino hé. Wel heb ik het filmpje gezien, alle eerste dino film in de bioscoop. Het was spannende film maar wel leuk. Natuurlijk wilde ik graag van dichtbij zien, gelukkig dat niet leven, anders durf ik niet zo dichtbij te kijken. Vroeg in de morgen reden wij richting het Prinses Beatrixpark in Schiedam. Ik ben ooit naar Schiedam geweest maar dat was heel lang geleden maar naar het Prinses Beatrixpark zelf ben ik nog nooit geweest. Er staan op website Jurassic Kingdom informatie waar wij konden parkeren maar mijn man kon het niet vinden in de google. Dankzij Pricilla van ikblogookmaarwat parkeren weten wij nu waar wij onze auto gaan parkeren. Thank you!

Voordat wij naar binnengingen, ging ik even naar toilet eerst want buiten stond er toiletten, dat is toch belangrijk. De ingang van de tentoonstelling bevindt zich naast restaurant Parckhoeve nabij de kinderboerderij en de speeltuin. Erg leuk dan kunnen wij combineren, na de dinosaurus bekeken, kunnen de kinderen even spelen in de speeltuin of naar kinderboerderij kijken voordat naar huis gaan.

2018 Jurassic Kingdom
Toen wij binnenwaren zagen wij al aantal dinosaurussen staan, achter de touw als hekje. De formaat van de dinosaurus zijn op ware grote gemaakt. Dat is zeker erg indrukwekkend. Zo groot zijn ze en ze stonden ook nog buiten tussen de bomen en in het gras. Dat kan je toch niet voorstellen zo`n grote dieren ooit op aarde rondlopen. Wanneer je dichterbij komt, laat hij zijn gegrom horen en bewegen van ogen tot staart. Heel indrukwekkend! Bij iedere dinosaurus kan je op de informatiebordjes over de dino lezen, dat is erg educatief. Alleen bij sommige dino waren er geen meer informatie stonden, misschien omdat wij de laatste twee dagen voordat deze tentoonstelling dicht. De paden zijn een mix van verharde ondergrondwandel daardoor kan je fijn rondlopen en het is dus ook goed voor rolstoelen en kinderwagens. Wel hier en daar moest je wel de vogelspoepen opletten maar niet echt storen en niet de hele paden.

2018 Jurassic Kingdom
Er zijn ook hier en daar tent die eten drinken verkopen, ook stonden stoelen en tafels. Dat is wel handig. Wij volgden de pijltjes waar wij moesten heen.

2018 Jurassic Kingdom2018 Jurassic Kingdom2018 Jurassic Kingdom
Ook is er tent met aantal stoelen die je filmpje over dinosaurus kunt kijken. Hier en daar konden wij voor/naast de dinosaurus, in een ei en of of in de hele gevaarlijke bek van de tyrannosaurus kruipen op foto`s maken of vlog maken. Zelf heb ik ook vlogje en ook aantal foto`s gemaakt, gewoon met mijn smartphone.

2018 Jurassic Kingdom
Het was leuk dagje uit. Het weer was gelukkig niet warm dus wij konden genieten rondlopen en de dinosaurus rustig bewonderen. Hoewel stonden er informatiebordje, mis ik toch wel een boekje met daarop plaatjes van de dino`s met de namen en wat informatie over de dino. Wij kunnen thuis ook wat rustig lezen. En ik verwacht dat er speurtocht voor kinderen dat lijkt mij wel erg leuk voor de kinderen. Een leuke dagje uit!

Ben je ook daar geweest?

Liefs,
Dhini

Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Dit artikel is uitgenodigd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Kimberly

  Levensecht! Wat tof om naar toe te gaan 😀

  05 August 2018 at 16:31
 • Reply The lemon kitchen

  Oh cool, ik wil binnenkort naar de film gaan samen met mn vriend.

  05 August 2018 at 10:01
 • Reply Myrthe

  Haha, wat een geweldige foto’s. En een goed idee voor mijn neefjes. Hij is nu ook helemaal fan van haaien en dino’s. 😉 Is hoe nu nog open?

  03 August 2018 at 19:21
 • Reply Laura

  Ziet er heel erg leuk uit, al zou het inderdaad misschien leuker zijn met wat meer info!

  03 August 2018 at 14:09
 • Reply Stefaan De Winter

  ziet er echt een top park uit! de neefjes zouden hier dol op zijn!

  03 August 2018 at 11:59
 • Reply bychristiana

  Haha, die foto van jullie in dat ei is heel erg leuk. Ik kende dit park helemaal niet. Zal het eens tegen mijn zus zeggen; mijn nichtje is helemaal gek op dino’s!
  bychristiana´s last blog post ..S.O.S. Zijn dure verzorgingsproducten altijd beter?

  02 August 2018 at 20:47
 • Reply Balou

  Kleine kindjes maak je hier denk ik heeeel blij mee!

  01 August 2018 at 21:44
 • Reply Marcelina de Boer - Walma

  Wat gezellig zeg! Ik wil er zelf ook graag eens naartoe 🙂
  Marcelina de Boer – Walma´s last blog post ..Gastblog: Zomer in Montenegro

  01 August 2018 at 20:14
 • Reply Luc van de Wiel

  Mooie foto’s! Ook wel wat voor mij, dat dinopark…

  01 August 2018 at 15:37
 • Reply allaboutbertina

  Wow wat een gave foto’s! Wat een leuke, toffe locatie. Wist niet dat dit bestond.

  01 August 2018 at 14:17
 • Reply Naomi

  Wat een leuke foto’s wist niet dat dit bestond anders was ik er zeker een keer naar toe geweest

  01 August 2018 at 10:28
 • Reply Daniëlle

  Wat ziet dat er ontzettend gaaf uit. Lijkt me erg leuk om.eens heen te gaan.

  01 August 2018 at 10:20
 • Reply Deb

  Wat een gave foto’s. Dat ziet er zeker indrukwekkend uit. Super leuk dat jullie geweest zijn. Als Djess van Dino’s houdt, is het Dino park in Dierenpark Amersfoort ook een aanrader. Sowieso is dat een leuke dierentuin.
  Deb´s last blog post ..Dr. Hauschka Deep Infinity collectie en look

  31 July 2018 at 22:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge