Follow:

Renesse vlog dag #7

2020aug7bbbbbb
Gelukkig heb ik SD micro-kaart in mijn smartphone dan kan ik nog veel foto`s en filmpjes maken. Maar wel moet ik in de gaten houden zodat de kaart niet vol. Toch is wel handig die SD-micro kaart. Hopelijk de compact camera vlog ook met SD-micro kaart gebruiken, hoewel gebruik de vlog camera niet maar het lijkt mij handiger dan SD kaart (de grote GB moet hebben, denk ik). Kijk je mee naar vlog dag 7?

2020aug7b
De kids lekker spelen en ik had tijd om filmpje te maken. Wat zit er in de beauty travel bag, video zie je hier

2020aug7bb
Het was echt bloedheet dus lekker afkoelen op het gras onder de boom. Heerlijk was dat.

2020aug7bbb
2020aug7bbbb
2020aug7bbbbb

In de avond gingen naar het strand. Het was rustig en heerlijk weer. Lekker afkoelen in de zee.

VLOG

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like