Follow:

Dagje uit & Vlog : LEGO WORLD 2017

LEGO World 2017
Afgelopen woensdag was de opening van LEGO World 2017 en wij waren aanwezig. De LEGO World in Jaarbeurs Utrecht omgebouwd tot een supergrote LEGO speeltuin dat klinkt toch erg leuk. Het was superleuke dagje. Vandaag vertel ik je daar allemaal kunt doen en zeker moet je naar Utrecht gaan de komende dagen. Lees je mee ….

LEGO WORLD 2017

Djessvh
Al een paar dagen vroeg mijn zoon al dat hij dit jaar weer naar LEGO World wilt gaan bezoeken. LEGO World bezoeken stond in ons bucketlist en afgelopen woensdag is het zover. Yeaaah!

Activiteiten

LEO World 2017
Er zijn heleboel activiteiten voor jong en oud in LEGO World jaarbeurs Utrecht o.a. hieronder zet ik op het lijstjes

LEO World 2017
– DUPLO voor de allerkleinsten en LEGO bouwen en de ouders zelf niet alleen zitten te kijken maar ze mogen ook mee bouwen als de ouders zelf willen of zitten zodat je kleintje in de gaten te kunnen houden.
– LEGO thema’s zijn aanwezig zoals laten schminken, maskers versieren of meedoen aan een wedstrijd wie het snelst een setje in elkaar kan zetten.
– LEGO waterval, superleuk om mee te maken maar wij hebben dit jaar niet gedaan. Hopelijk volgend jaar wel.
– Er is bioscoop daar kan je aantal filmpje gedraaid worden.
– Springkussen zijn op diverse plekjes staan. Naast LEGO bouwen zijn er andere leuke dingen doen zoals Springkussen, glijbaan.
– Bij Infobalie kan een polsbandje halen, schrijf je telefoonnummer op e zo kunnen verdwaalde kinderen snel weer herenigd worden met hun ouders.
– Er zijn diverse zitplaatsen, horeca en terrasgelegenheid aanwezig. Daar kun je lekker even bijkomen voordat weer verder rond te kijken en hier en daar te bouwen en spelen.
– Zelf steentjes en minifiguur samen stellen (Gratis). Dit is de leukste want dit is gratis en mag naar huis meenemen. Hoe leuk is dat.

Hieronder zijn aantal foto`s
LEGO World 2017LEO World 2017LEGO World 2017LEGO World 2017LEGO World 2017LEGO World 2017

LEGO WORLD 18 – 24 oktober 2017

LEGO world 2017
Het is echt allerleukste dagje uit in de herfstvakantie, jammer is het tijd om naar huis te gaan. Djess wilt graag daar blijven spelen want hij heeft alles nog niet gedaan zoals Lego waterval, en dit dat graag nog te doen en ook graag nog weer LEGO bouwen en nog bouwen. Tot volgend jaar maar weer! Djess heeft nu al zin in. En voordat naar huis kan je LEGO kopen want op LEGO World is er een grote Intertoys winkel aanwezig. En is het mogelijk om je aankoop achter te laten bij het pick-up point. Als je hier gebruik van maakt of de bon van de aankopen laten zien, kun je een gratis polybag uitzoeken. Als je naar huis gaat, krijg je bij de uitgang een goodiebag mee, Yeaaah! Wat zit erin in goodiebag, zie hier. Van 18 – 24 oktober 2017 is een wereld vol LEGO plezier in Jaarbeurs Utrecht. Een superleuke dagje uit in de herfstvakantie met het hele gezin bij LEGO World 2017. Jij komt toch ook?!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is uitgenodigd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like