Follow:

Welkom home! & videoblog

Dear bloggie, Vroeg wakker dan het vakantie huis schoonmaken dan rijden wij terug naar huis. Thuis gingen wij alle vieze kleding in wasmachine en andere spullen in zijn plek terug zetten. Na middagdutje gingen wij even mini boodschappen doen en gelijk bril voor Arjo kopen. Dan richting ma pa. Terug naar huis verder met huis opruimen want een beetje stoffig de hele week zonder ons.

Het weer was helaas niet echt zo prettig maar wij hebben wij lekker vakantie gehad. Vooral Djess…het is echt anders dan vorige jaar. Dit jaar heeft Djess echt genieten hoewel niet zo geweldig weer. Het huis is ook prachtig met best groot tuin en ook er glijbaan voor kinderen. In het begin wilde Djess niet maar daarna weer en weer. Nu heerlijk in eigen bekende omgeving…..in eigen bedje slapen. Djess zie nu in onze tuin er ook een glijbaan maar Djess zei…pappa…glijbaan keciiiil (klein)

Oja Alle foto`s en filmpje heb ik gemaakt met Canon Powershot A2200. Wel er zijn een paar foto`s/filmpjes met Sanyo Xacti gemaakt.

Untitled
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dApB45lb1wY[/youtube]
Photo a day loopt helaas weer achter. Misschien merk je het wel al. Verder wil ik jullie bedanken voor jullie reacties. Ik heb jullie reactie al gelezen en ik ga beantwoorden als het nodig is. Jullie zijn super…bedankt.

Share
Previous Post Next Post

You may also like